10.3 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăLifestyleIndienii au elucidat misterul de pe Facebook: Cine este românul care va...

Indienii au elucidat misterul de pe Facebook: Cine este românul care va dezvolta fotbalul din India

Fotbalul indian a crescut în ultimii ani pe baza fotbaliștilor transferați din Europa. FC Pune City a făcut un nou transfer de marcă, dezvăluind numele noului său jucător, după ce și-a ținut fanii în suspans pe Facebook.

Adrian Mutu este ultima "piesă" din angrenajul lui FC Pune City, echipă cu pretenții, din India, care încearcă să contribuie la dezvoltarea fotbalului din această țară. 

"Şi lunga aşteptare a luat sfârşit. Bun venit lui Adrian Mutu pentru această ediţie a Indian Super League. Abia aşteptăm să-ţi vedem magia pe teren", scriu indienii pe pagina lor de Facebook. Venirea atacantului român în India a fost ținută sub secret, astfel că fanii au fost ținuți în suspans pe rețelele de socializare ale clubului.

Mutu, în vârstă de 36 de ani, a încercat să se transfere la clubul indian încă de anul trecut, însă deoarece contractul său a fost înregistrat prea târziu el nu a mai putut evolua în sezonul precedent. Românul şi-a reziliat contractul cu Petrolul Ploieşti la 26 septembrie 2014.

Adrian Mutu a jucat în cariera sa la FC Argeş (1996-1999), Dinamo (1999-2000), Internazionale Milano (2000), Verona (2000-2002), Parma (2002-2003), Chelsea Londra (2003-2004), Juventus Torino (2005-2006), Fiorentina (2006-2011), Ajaccio (2012-2013) şi FC Petrolul (2014).

Mutu a ajuns la Pune City pe filiera Fiorentina, având în vedere că patronul clubului italian, acolo unde românul a rămas o legendă, conduce și clubul din India. Antrenorul lui Mutu de la Pune City, în noul sezon, va fi englez David Platt.

India a devenit o nouă destinație pentru fotbaliștii aflați la final de carieră din Europa, după China și țările arabe.

Cele mai citite

Taiwanul anunță că a detectat 21 de avioane militare chineze în jurul insulei

21 de avioane militare chineze au fost detectate în jurul Insulei Taiwan începând cu ora locală 8:15 (0:15 GMT), a anunţat sâmbătă Ministerul Apărării...

Boloș. după discuțiile cu agențiile internaționale, în SUA. VIDEO

Agenţiile ne-au reconfirmat ratingul suveran şi perspectiva stabilă, dar asta nu înseamnă că nu există loc de creştere, pentru că investitorii străini au tendinţa...

Rusia – Ucraina, ziua 766: Doi morți într-un atac cu drone asupra regiunii Belgorod

Un atac ucrainean cu dronă a făcut doi morţi în regiunea rusă de frontieră Belgorod, în vestul ţării, a informat guvernatorul local, în această...
Ultima oră
Pe aceeași temă