11.1 C
București
duminică, 5 mai 2024
AcasăLifestyleÎntâlnire FRF - Real Madrid: Puiu Iordănescu, față în față cu tehnicianul...

Întâlnire FRF – Real Madrid: Puiu Iordănescu, față în față cu tehnicianul Carlo Ancelotti

Selecţionerul Anghel Iordănescu s-a întâlnit cu antrenorul Carl Ancelotti, în cadrul unei sesiuni de colaborare tehnică între FRF și Real Madrid. 

Anghel Iordănescu se află la Madrid, între 10-19 ianuarie, pentru a participa la sesiunea de întâlniri între Federația Română de Fotbal (FRF) și Real Madrid. Selecționerul a avut și o întrevedere cu fostul său adversar din finala Cupei Campionilor, ediția 1988-1989. Pe atunci Iordănescu era antrenor al echipei Steaua, în timp ce Ancelotti era în primul 11 al lui AC Milan.

"Acţiunea vizează toate antrenamentele primei echipe a clubului Real Madrid din această perioadă şi partidele disputate în La Liga şi Cupa Spaniei. Aceasta reprezintă doar o etapă din programul de colaborare tehnică pe care FRF îl organizează în 2015 cu mari cluburi din Europa, de care va beneficia staff-ul tehnic al reprezentativelor", se arată într-un comunicat al FRF.

Următorul meci al lui Real Madrid, pe care Iordănescu îl va urmări îndeaproape, este cel cu Atletico Madrid, din manşa retur a optimilor de finală ale Cupei Spaniei. În tur, Atletico a câștigat cu scorul de 2-0.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă