14.4 C
București
miercuri, 27 martie 2024
AcasăLifestyleÎntreaga echipă medicală a naționalei de fotbal, DEMISĂ

Întreaga echipă medicală a naționalei de fotbal, DEMISĂ

Federația Română de Fotbal (FRF) a decis, cu o lună înaintea Campionatului European din Franţa, să renunțe la întregul staff medical al echipei naționale, conform Gazetei Sporturilor.  "Ruptura" dintre staff-ul medical şi conducerea FRF s-a produs din pricina unor neînţelegeri financiare.

După o colaborare de mai bine de 25 de ani, conducerea federației rpmâne de specialitate a anunţat miercuri la prânz oficial despărţirea de Pompiliu Popescu și întreaga sa echipă medicală.

În vârstă de 65 de ani, medicul a ajuns la vârsta pensionării, motiv pentru care contractul său cu FRF a ajuns la final. Neputându-se ajunge la un acord pentru un nou angajament, Federaţia Română de Fotbal i-a mulţumit doctorului Pompiliu Popescu pentru întreaga sa activitate la echipa națională.

Astfel de miercuri componenţa staff-ului medical: Pompiliu Popescu (medic), Marian Lupu (preparator fizic), Robert Popovici, Ghiţă Păcurariu, Victor Hexan, Ovidiu Blendea (masori) este de domeniul trecutului.

Preşedintele Comisiei Medicale a FRF, Ion Codorean, a evaluat situaţia încă de la începutul anului, iar Federaţia Română de Fotbal are în acest moment mai multe soluţii şi va anunţa la începutul săptămânii viitoare componenţa noului staff medical de la echipa naţională.

Surse credibile din interiorul FRF susțin că prin această decizie radicală se dorește optimizarea standardelor în toate zonele de activitate, cu atât mai mult în zona medicală, fundamentală pentru înalta performanţă, astfel că vor fi alese cele mai bune opţiuni.

 

Cele mai citite

Aproape 100 de persoane sunt încă date dispărute după atacul de la Moscova

În jur de 95 de persoane sunt încă dispărute după atacul de săptămâna trecută din apropierea Moscovei, când bărbați înarmați au deschis focul la...

Președintele Iohannis, la Misiunea Economică a Francofoniei: România are o creștere economică peste media UE

România a înregistrat în anul 2023 "o creștere economică robustă, de 2,1%, ritm superior mediei Uniunii Europene", a transmis președintele Klaus Iohannis în cadrul...

Gabriela Ruse, OUT din turneul de la Antalya

Jucătoarea română de tenis Gabriela Ruse a avut o confruntare dificilă la turneul WTA 125 de la Antalya (Turcia), unde a fost învinsă în...
Ultima oră
Pe aceeași temă