10.3 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăLifestyleIonel Ganea este noul antrenor al FC Rapid, în urma concursului de...

Ionel Ganea este noul antrenor al FC Rapid, în urma concursului de CV-uri

FC Rapid și-a ales antrenorul, după ce în urmă cu o săptămână a lansat un concurs de CV-uri. Tehnicianul grupării giulește este Ionel Ganea, fost jucător al clubului vișiniu.

Administratorul judicar Cristina Andronache, preşedintele Nicoale Manea şi team-managerul Dănuţ Perjă au hotărât, joi, să îi propună lui Ganea conducerea tehnică a echipei. Pe lista posibililor antrenori s-au mai aflat Adrian Iencsi şi Marian Rada, potrivit Mediafax.

Ganea, care urmează să semneze în cursul acestei zile contractul, revine la Rapid ca antrenor după ce a evoluat ca jucător în două rânduri pentru formaţia giuleşteană în 1999 şi 2007. În vârstă de 40 de ani, fostul atacant a mai antrenat echipele Dinamo II, Sănătatea Cluj, Rapid Chişinău şi ultima oară Universitatea Cluj.

În primele două meciuri oficiale, cu CS Universitatea Craiova şi Steaua, din Cupa Ligii-Adeplast, formaţia Rapid a fost condusă de directorul tehnic Marian Rada.

Ionel Ganea este cunoscut și pentru excesele sale de furie, într-unul din episoade strâng de gât un tușier, la un meci din 2007.

Cele mai citite

Corespondentul rus de război Semion Eremin a fost ucis într-un atac cu drone

Corespondentul rus de război Semion Eremin, care lucra pentru cotidianul rusesc Izvestia, a fost ucis vineri într-un atac cu drone ucrainene în sud-estul Ucrainei,...

Taiwanul anunță că a detectat 21 de avioane militare chineze în jurul insulei

21 de avioane militare chineze au fost detectate în jurul Insulei Taiwan începând cu ora locală 8:15 (0:15 GMT), a anunţat sâmbătă Ministerul Apărării...

Rusia – Ucraina, ziua 766: Doi morți într-un atac cu drone asupra regiunii Belgorod

Un atac ucrainean cu dronă a făcut doi morţi în regiunea rusă de frontieră Belgorod, în vestul ţării, a informat guvernatorul local, în această...
Ultima oră
Pe aceeași temă