12.2 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăLifestyleIonuț Chirilă reclamă clubul CSMS Iași pentru suma de 50.000 euro

Ionuț Chirilă reclamă clubul CSMS Iași pentru suma de 50.000 euro

Antrenorul Ionuţ Chirilă a reclamat gruparea CSMS Iași, acolo unde a antrenat până pe 8 noiembrie, deoarece susține că clubul ieșean trebui să-i achite o datorie de 50.000 euro. Florin Prunea, președintele CSMS, a deschis o acţiune în instanţă împotriva tehnicianului.

"L-am dat pe Ionuţ Chirilă în judecată la Tribunalul Iaşi. Am deschis o acţiune bazată pe contractul de muncă pe care l-am avut cu antrenorul. Noi ne-am adresat instanţelor civile bazându-ne pe Constituţia României şi pe Codul Muncii. Ţinând cont de clauzele existente în contractul de muncă încheiat cu Ionuţ Chirilă, am cerut să-i plătim salariul doar pentru perioada în care antrenorul a lucrat efectiv la club. Cazul este complex, iar noi vom respecta toate hotărârile care vor fi date", a declarat Florin Prunea, conform Mediafax.

Antrenorul Ionuţ Chirilă solicită, în baza contractului de muncă, achitarea salariului pe toată perioada înţelegerii, care era valabilă până la finalul sezonului, circa 50.000 de euro, însă ieşenii nu doresc acest lucru.

"La comisiile federale, Ionuţ Chirilă a cerut să primească 50.000 de euro, toţi banii o dată. Din câte ştim noi, au mai fost astfel de cazuri, iar cluburile plăteau lunar salariul antrenorului destituit, până ce acesta îşi găsea un nou angajament. Săptămâna aceasta a mai fost un termen, la care a fost avocatul nostru, şi acum aşteptăm verdictul", a adăugat Prunea.

Chirilă a preluat conducerea CSMS Iaşi la 28 august şi a fost demis la 8 octombrie, în urma rezultatelor slabe ale echipei.

Cele mai citite

CSM a respins suspendarea judecătoarei Ancuța Popoviciu din funcție

Consiliul Superior al Magistraturii(CSM) a respins suspendarea Ancuței Popoviciu din funcţie, asa cum ceruse Inspecția Judiciară, potrivit europafm.ro. Săptămâna trecută, chiar judecătoarea ceruse să se...

Petre Roman, la Parchetul General, în Dosarul Mineriada. FOTO

Fostul premier Petre Roman, s-a prezentat, astăzi, la sediul Parchetului General, pentru a lua la cunoştinţă că a fost pus din nou sub acuzare...

Premierul Ciolacu a convocat ședința de guvern la Timișoara, unde PNL a acceptat să susțină candidatul PSD

Ședința de guvern din ziua de joi, 25 aprilie 2024, se va desfășura la Timișoara, reiese din comunicatele transmise de Guvernul României. Programul oficial al...
Ultima oră
Pe aceeași temă