13.1 C
București
luni, 6 mai 2024
AcasăLifestyleIordănescu l-a felicitat pe fostul selecționer, Victor Pițurcă, pentru victoria României cu...

Iordănescu l-a felicitat pe fostul selecționer, Victor Pițurcă, pentru victoria României cu Irlanda de Nord

Anghel Iodănescu l-a felicitat pe fostul selecționer al României pentru victoria tricolorilor în meciul cu Irlanda de Nord, din preliminariile Euro 2016. Cu toate că Pițurcă nu mai era pe banca tehnică, Iordănescu a declarat că fostul selecționer are cele mai mari merite.

"Am vorbit cu Victor Piţurcă, l-am sunat imediat după meciul cu Irlanda de Nord şi, din nefericire, l-am trezit din somn. Am făcut o confuzie, am crezut că la ei este 11 seara, dar când colo era 1 şi ceva. L-am sunat să-l felicit, pentru că aceea a fost victoria lui şi un strop a mea. A fost foarte surprins, m-a şi întrebat de ce îl sun atunci", a spus Iordănescu. Pițurcă a părăsit naționala României, pentru a prelua formația Al-Ittihad, cu doar 3 săptămâni înainte de meciul cu Irlanda de Nord, locul său la prima reprezentativă fiind luat de Anghel Iordănescu.

Reprezentativa României a reputat două victorii în cinci zile: 2-0 cu Irlanda de Nord, în preliminariile Euro 2016 și 2-0 cu Danemarca într-un meci amical. Dacă împotriva britanicilor Papp a semnat o dublă, în ultima partidă Keșeru a reușit și el două goluri.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă