19.6 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăLifestyleJames Rodriguez este jucătorul lui Real Madrid. Transfer de 80 milioane euro

James Rodriguez este jucătorul lui Real Madrid. Transfer de 80 milioane euro

Starul columbian James Rodriguez, care a impresionat la Cupa Mondială din Brazilia, a fost prezentat oficial, marți, de Real Madrid, după ce galacticii l-au transferat de la AS Monaco pentru 80 milioane euro. Columbianul a semnat cu Real pentru șase sezoane.

Real Madrid a mai dat o lovitură pe piața transferurilor, aducându-l în lot și pe unul dintre cei mai impresionanți jucători ai mondialului brazilian. James Rodriguez, 23 de ani, a fost golgheterul turneului din Brazilia, cu 6 reușite, asta în condițiile în care Columbia a fost eliminată în sferturi. De asemeni reușita sa, din optimile cu Uruguay, a fost votată de fani drept cel mai frumos gol al Cupei Mondiale.

Potrivit presei spaniole, Rodriguez ar urma să câștige circa 7 milioane de euro pe sezon. Rodriguez a jucat pentru clubul monegasc doar un an de zile, el ajungând la Monaco în 2013, de la FC Porto, pentru 45 milioane euro.

Real Madrid a mai făcut un transfer spectaculos, vara aceasta, galacticii pregătindu-și un lot de temut pentru noul sezon. Tot în curtea Realului a ajuns și Toni Kroos (Bayern Munchen), cel mai bun jucător al Mondialului, potrivit statisticilor.

Mutarea madrilenilor vine în contextul în care rivalii de la Barcelona și-au întărit și ei lotul cu jucători de calibru, precum uruguay-anul Luis Suarez. 

 

Cele mai citite

Președintele argentinian, Javier Milei, l-a numit „ asasin” și „ terorist” pe omologul columbian, Gustavo Petro

Diplomații argentinieni vor fi expulzați din Columbia după o serie de insulte din partea preşedintelui argentinian, Javier Milei, care l-a numit "asasin" şi "terorist"...

Cinci legi au fost promulgate de președintele Iohannis. Chirițoiu rămâne șef al consiliului Concurenței până în 2026

Președintele Klaus Iohannis a promulgat în cursul zilei de azi cinci legi. Este vorba printre altele despre legea hărțuirii la locul de muncă, dar...

Proiect de pace durabilă

Anulată de două războaie în curs, Ucraina și Gaza, și umbrită de conflicte potențiale, precum cel din jurul Taiwanului, pacea este din nou tematizată....
Ultima oră
Pe aceeași temă