21.6 C
București
duminică, 19 mai 2024
AcasăLifestyleJoachim Low face apel la arbitri: Jocul brutal al Braziliei trebuie temperat

Joachim Low face apel la arbitri: Jocul brutal al Braziliei trebuie temperat

Joachim Low, selecționerul Germaniei, face apel la arbitri înainte de semifinala pe care echipa sa o va susține împotriva naționalei Braziliei. Low cere ca jocul brutal al brazilienilor să fie temperat, altfel vor fi scoși cu targa de pe teren și alți jucători, după Neymar.

Joachim Low a vorbit în cadrul conferinței de presă de dinaintea semifinalei Brazilia – Germania, disputată marți, de la ora 23.00, despre temerile pe care le are cu privire la jocul brazilienilor.

“Columbia – Brazilia a fost o luptă la propriu, cu numeroase faulturi de ambele părți, nu doar acel fault împotriva lui Neymar, ci multe altele de asemeni. Timpul efectiv de joc a fost de doar 38-39 de minute, astfel că au avut loc multe întreruperi. Nu cred jucătorilor și fanilor le place ca meciul să fie întrerupt constant. Nu este meci bun", a declarat Low la conferința de presă de dinaintea semifinalei, potrivit The Independent.

În partida cu echipa Columbiei, în ciuda faptului că Neymar a fost cel accidentat, echipa mai agresivă a fost Brazilia, având de aproape două ori mai multe intrări periculoase la minge.

“Sper ca arbitrul, domnul Rodriguez din Mexic, va interzice astfel de lucruri. Contactul fizic din meciul împotriva Columbiei a depășit cu mult limitele permise în Europa. Când am văzut meciul…în Europa 22 de jucători nu ar fi terminat partida. Au fost faulturi brutale, cu oameni blocându-și adversarii prin orice mijloace. A fost cu mult peste ceea ce este permis."

Low a mai delcarat că dacă brutalitatea din jocul unor echipe nu va fi oprită vom asista la accidentarea unor alți jucători, cum ar fi: Messi, Ozil, Goetze – nu doar a lui Neymar. 

Cele mai citite

Declarația unică 2024: Schimbări în taxarea veniturilor extrasalariale

Veniturile din activități independente trebuie declarate până pe 27 în Declarația unică 2024. Cei care completează formularul, pot dona până la 3,5% din impozitul...

Bayer Leverkusen, singura echipă din istoria Bundesligii care încheie sezonul neînvinsă

Bayer Leverkusen, campioana în premieră a Bundesligii, a devenit prima echipă din istoria campionatului de fotbal al Germaniei care încheie un sezon fără nicio...

Elicopterul președintelui Iranului a aterizat forțat. Nu se cunoaște starea liderului iranian

Elicopterul care îl avea la bord pe președintele Iranului, Ebrahim Rayeesi, a aterizat forțat, iar echipele de salvare fac eforturi să ajungă la locul...
Ultima oră
Pe aceeași temă