18.4 C
București
luni, 6 mai 2024
AcasăLifestyleJucătorii naționalei au votat în cantonamentul de la Mogoșoaia

Jucătorii naționalei au votat în cantonamentul de la Mogoșoaia

Jucătorii echipei naţionale de fotbal au votat, duminică, pentru alegerea Președintelui României, în localitatea Mogoșoaia, acolo unde se află în cantonament în vederea meciului cu Danemarca, de marți.

"Am votat pentru progresul României, o Românie puternică şi unită", a declarat Iordănescu la ieşirea de la urne. Cu toate că, potrivit declarațiilor făcute în ultimul timp, cei mai mulți dintre internaționali au votat candidatul preferat al diasporei, selecționerul a ales să trecă în cealaltă tabără.

La vot au participat şi preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, şi secretarul general al forului, Gheorghe Chivorchian, potrivit Mediafax.

"Avem o responsabilitate. Înainte de a fi fotbalişti, antrenori sau preşedinţi, suntem cetăţenii acestei ţări şi vrem să încurajăm prezenţa la vot. Am votat cu speranţă şi încredere. Atunci când eşti la stadion şi auzi zeci de mii de voci care strigă «Hai România», această unitate ar trebui să depăşească graniţele. Echipa naţională e mult mai unită acum ca înainte, determinarea de care dă dovadă va continua. Ne dorim să deschidem uşile şi pentru jucători din ce în ce mai tineri. Sunt sigur că ne va duce la Euro-2016", a declarat Burleanu.

Naţionala României se află în cantonament la Centrul de Fotbal Mogoşoaia, urmând să joace, marţi, pe Arena Naţională, cu Danemarca, ultimul meci, amical, din acest an.

Vineri, reprezentativa României a învins, pe Arena Naţională, cu scorul de 2-0 (0-0), selecţionata Irlandei de Nord, într-un meci contând pentru grupa F de calificare la Euro-2016, în care ambele goluri au fost marcate de Paul Papp.

Cele mai citite

Ministrul britanic de Externe i-a confirmat lui Zelenski un ajutor militar de trei miliarde de lire sterline pe an

Secretarul de stat (ministrul) pentru Afaceri Externe al Marii Britanii, David Cameron, s-a întâlnit, în Ucraina, cu președintele Volodimir Zelenski, pentru a discuta despre...

Un grup de filipinezi a sărbătorit paștele ortodox cu drob și cu pachețele de primăvară

România devine o a doua casă pentru mulți imigranți, iar aceștia își împletesc tradițiile din țările lor de origine cu cele românești. Spre exemplu,...

VIDEO. Inundațiile pun stăpânire pe Brazilia. Bilanțul se ridică la 75 de morți

Bilanțul victimelor ploilor abundente care au provocat inundații în statul brazilian Rio Grande do Sul din sudul țării a crescut la cel puțin 75...
Ultima oră
Pe aceeași temă