20.7 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăLifestyleJucătorii naționalei divizionare, pe urmele Simonei Halep. Ce "selfie" și-au făcut

Jucătorii naționalei divizionare, pe urmele Simonei Halep. Ce “selfie” și-au făcut

Jucătorii reprezentatativei divizionare a României s-au alăturat campaniei #SelfieForLife, derulată de Asociația Fight for Life Charity. Tricolorii și-au făcut un selfie, după câștigarea meciului cu Republica Moldova, pentru copii bolnavi de cancer.

"Fotbaliștii i-au provocat pe toții suporterii tricolorilor să le urmeze gestul, să-și facă un selfie pe care să-l distribuie pe rețelele de socializare, să-i ajute pe copiii bolnavi și să-i îndemne și pe alți prieteni să facă același lucru", scrie FRF pe site-ul propriu. 

De asemenea, au fost provocați să se alăture campaniei umanitare și fotbaliști de la Echipa Națională care nu au fost prezenți la acțiunea din Antalya: Ciprian Marica, Alexandru Maxim și Florin Gardoș. Cei trei nu au putut fi convocați deoarece cantonamentul s-a adresat exclusiv jucătorilor din Liga I. 
 
"Toți banii strânși în urma campaniei #SelfieForLife, derulată în perioada 19 ianuarie – 12 aprilie 2015 vor fi donați copiilor bolnavi de cancer, internați la Institutul Fundeni din București."
 
Jucătorii Naționalei s-au alăturat, astfel, Simonei Halep, echipei Steaua București, Andreei Marin, lui Sandu Lungu, Cristian Spetcu, artiștilor Alexandra Ungureanu,  Xonia, Doru Todoruț și Ruxandrei Pitulice, dar și miilor de oameni care au acceptat provocarea Fight for Life Charity. 
 
“Suntem onorați și mândri când vedem câți oameni s-au alăturat demersului nostru de stângere de fonduri pentru a-i ajuta pe copiii bolnavi de cancer. Echipa Națională de Fotbal este unul dintre cele mai importante branduri românești și are enorm de mulți susținători, pe care îi invităm să adere la Campania Selfie for Life”,  a declarat Otilia Caloian, Vicepreședinte la Fight For Life Charity.

Cele mai citite

Un român în vârstă de 28 de ani a fost găsit mor într-o piață publică din Genova

O descoperire tragică a avut loc vineri, în jurul orei 16:30, în Piazza Monte Santodin din cartierul Sestri Ponente din Genova, Italia. Cadavrul unui...

Trupele ruse ar fi pe punctul de a încercui orașul Ceasiv Iar

Trupele ruse încearcă să încercuiască orașul Ceasiv Iar din regiunea Donețk, potrivit unui oficial militar ucrainean, potrivit hotnews.ro. Atacul este în desfășurare, însă Kievul...

Modificări de trasee în acest weekend, în timpul desfășurării evenimentului „Bucharest Street Food Festival – Spring Edition”

Cu ocazia organizării evenimentului „Bucharest Street Food Festival – Spring Edition”, în zilele de 27.04.2024 (sâmbătă) și 28.04.2024 (duminică), între orele 09:00 – 22:00, circulația rutieră va fi restricţionată pe Șos....
Ultima oră
Pe aceeași temă