8.7 C
București
joi, 18 aprilie 2024
AcasăLifestyleJucătorii Ungariei au plătit biletele a 1200 de suporteri, pentru meciul cu...

Jucătorii Ungariei au plătit biletele a 1200 de suporteri, pentru meciul cu România

Meciul România – Ungaria, din preliminariile Euro 2016, care se va disputa de 11 octombrie, pe Arena Națională, va avea loc cel mai probabil cu casa închisă. Drept răspuns la vânzarea mare de bilete către fanii români, jucătorii unguri au plătit din propriul buzunar 1200 de bilete pentru a fi siguri că vor avea parte de susținere pe Arena Națională.

Cel de-al doilea meci al tricolorilor, din preliminarii, se anunță unul de mare interes pentru fanii români, nu mai puțin de 30.000 de bilete fiind vândute, online, în doar primele două zile de când au fost scoase la vânzare tichetele. Răzvan Burleanu, șeful FRF, se așteaptă la un stadion plin cu Ungaria.

"Biletele se vând foarte bine, nu sunt surprins, e foarte bine că vom avea un stadion plin. Cred că în jur de 30.00 s-au vândut. De fapt cred că au trecut de 30.000, atâtea erau sâmbătă", a declarat Burleanu.

Dacă tricolorii vor avea în tribune peste 40.000 suporteri, fanilor unguri le-a fost rezervat un număr de 2.852 bilete. Federația din Ungaria nu a anunțat dacă vor fi ocupate toate aceste locuri, motiv pentru care jucătorii maghiari au scos din buzunar, fiecare, peste 300 de euro pentru a achita nu mai puțin de 1200 de bilete, în semn de solidaritate cu proprii fani. Cu toate că prețul unui astfel de bilet nu depășește 4-5 euro, gestul va atrage cu siguranță fanii maghiari la Arena Națională.

Partida de pe 11 octombrie ar putea propulsa România până pe primul loc în grupa F. În prima etapă tricolorii au învins Grecia, principala favorită, scor 1-0, iar ungurii au pierdut, acasă, 1-2, cu Irlanda de Nord.

Noul imn al suporterilor tricolorilor va fi auzit pentru prima dată, pe Arena Națională, la meciul Ungaria – România.

SONDAJ "Hai România": Îți place noul imn al naționalei de fotbal?

 

Cele mai citite

Nicușor Dan cere bani pe internet, pe motiv că în acest mod ajuți Bucureștiul

Pe facebook a apărut o reclamă care ar fi plătită de Nicușor Dan, reclamă care le solicită românilor să doneze bani pentru Nicușor Dan,...

Motivul incredibil pentru care Israelul a blocat ajutoare cruciale pentru Gaza

Israelul a blocat ajutoare cruciale din motive de securitate insuficiente, a declarat șeful unei organizații de caritate care încearcă să trimită echipamente în Gaza,...

Bătălia pentru București – de la trivializare, la concept

Alegerile locale din București sunt importante pentru că dau trendul politic pentru celelalte competiții electorale ale anului în curs. Cătălin Cârstoiu pare a rămâne...
Ultima oră
Pe aceeași temă