8.6 C
București
joi, 18 aprilie 2024
AcasăLifestyleKehinde Fatai, aproape de naționala României. Declarații după Astra - Slovan 3-0

Kehinde Fatai, aproape de naționala României. Declarații după Astra – Slovan 3-0

Partida câștigată de Astra cu scorul de 3-0 în fața cehilor de la Slovan Liberec, în care nigerianul Kehinde Fatai a înscris 3 goluri l-a convins tot mai mult pe Victor Pițurcă să facă demersuri pentru naturalizarea și convocarea lui Fatai la națională.

Patronul FC Astra, Ioan Niculae, a declarat că nu se aștepta ca echipa sa să câștige într-o asemenea manieră, deși el consideră că la final scorul putea fi chiar mai mare.

"În 4-5 meciuri nu strîngi atîtea ocazii clare de gol! Şi pentru mine a fost o surpriză placută, mă aşteptam să batem, dar nu în maniera în care am făcut-o. Îmi pare rău pentru Budescu, că a avut atîtea ocazii ieri şi n-a marcat. Am vorbit cu selecţionerul la pauză. Mi-a spus că a vorbit şi cu domnul Burleanu şi va face toate demersurile necesare pentru a-l avea pe Fatai la naţională", a declarat Nicuale, conform sport.ro.

Patronul Astrei Giurgiu a mai spus că un alt jucător, Alexandru Măţel, titular la națională, nu mai există pentru club în urma neînțelegerilor dintre oficial și jucător. "Vorbesc strict din punct de vedere uman, pentru că el este un fotbalist bun."

Președintele clubului, Dinu Gheorghe, s-a delcarat încântat de jocul echipei și mai ales de Fatai, însă a declarat că în legătură cu convacarea acestuia la națională singurul care are un cuvânt de spus este Pițurcă. 

Kehinde Fatai a fost încântat de faptul că Victor Pițurcă l-a urmărit din tribune. "Nici nu ştiam că a fost la meci Victor Piţurcă. Sper că i-a plăcut ce a văzut. E visul meu să joc în naţionala României şi sper să ajung acolo cît mai repede. Trebuie doar să mai iau cetăţenia, apoi nu mai depinde de mine. Ştiu şi imnul, ştiu şi istoria, ştiu tot despre România!", a declarat Fatai.

Kehinde Fatai, 24 de ani, este nigerian la origine însă joacă de foarte mult timp în România. Nigerianul, care cunoaște și limba română, își dorește de mai multă vreme să obțină cetățenia și să joace pentru România.

Cele mai citite

Motivul incredibil pentru care Israelul a blocat ajutoare cruciale pentru Gaza

Israelul a blocat ajutoare cruciale din motive de securitate insuficiente, a declarat șeful unei organizații de caritate care încearcă să trimită echipamente în Gaza,...

Motivul incredibil pentru care Israelul a blocat ajutoare cruciale pentru Gaza

Israelul a blocat ajutoare cruciale din motive de securitate insuficiente, a declarat șeful unei organizații de caritate care încearcă să trimită echipamente în Gaza,...

Avioane de vânătoare israeliene au lovit ținte ale Hezbollah în estul Libanului

Forțele aeriene israeliene au declarat miercuri că avioanele lor de vânătoare au lovit infrastructura Hezbollah la nord de Baalbek, în estul Libanului, potrivit Reuters,...
Ultima oră
Pe aceeași temă