16.1 C
București
marți, 7 mai 2024
AcasăLifestyleKeșeru: Nu contează cine va marca, important este să câștigăm

Keșeru: Nu contează cine va marca, important este să câștigăm

Fostul atacant stelist Claudiu Keşeru, golgheterul campionatului Bulgariei, spune că el este pregătit să înscrie în meciul cu Finlanda, dar că importantă este victoria, astfel că nu contează cine va marca. 

“Sunt pregătit să marchez la fiecare meci, dar mai ales acum pentru că au trecut trei partide şi noi nu am reuşit să înscriem. Dacă nea Puiu (n.r. – selecţionerul Anghel Iordănescu) va apela la mine, eu sunt pregătit. Dar nu contează cine va marca şi cum, important este să înscriem şi să câştigăm”, a spus Keşeru, jucătorul lui Ludogoreţ Razgrad, potrivit Mediafax.

La rândul său, fundaşul Răzvan Raţ a afirmat că jucătorii care vor intra pe teren vor face totul pentru a-i bucura pe suporterii echipei naţionale. “E foarte important că vor fi spectatori în tribune, sperăm să ne susţină până la final şi la rândul nostru vom face tot ce e posibil să câştigăm şi să îi bucurăm”, a precizat Raţ.

Partida România – Finlanda, din penultima etapă a grupelor de calificare la Campionatul European din 2016, va avea loc, joi, de la ora 21.45, pe Arena Naţională.

Cele mai citite

O companie a ajuns să valoreze 2.000 de miliarde de dolari

CEO-ul companiei Nvidia dezvăluie cum a ajuns firma lui să valoreze 2.000 de miliarde de dolari, arată un articol publicat pe site-ul termene.ro. Interviul cu...

Regele Charles, un an de la încoronare. Aniversare fără fast

Pe data de 6 mai se împlinește un an de la încornarea regelui Charles. Însă nu va fi o zi cu fast pentru Regele...

Judecătorul care a cerut azil politic în Belarus. “Aici este un preşedinte foarte înţelept”

Un judecător polonez a cerut azi politic în Belarus, în contextulrelațiilor tensionate dintre Polonia și Belarus. El susține că acolo se află"un preşedinte foarte...
Ultima oră
Pe aceeași temă