10.4 C
București
marți, 23 aprilie 2024
AcasăLifestyleLicitaţia pentru atribuirea drepturilor de televizare a unor partide din Cupa României...

Licitaţia pentru atribuirea drepturilor de televizare a unor partide din Cupa României va fi organizată mâine

Licitaţia de atribuire a drepturilor de televizare pentru meciurile din Cupa României- care vor fi televizate- este programată mâine, fiind organizată de Compania Sport Evolution Group, partener al Federaţiei Române de Fotbal.

Meciurile ale căror drepturi de transmisie în direct sunt scoase la licitaţie au fost împărţite în două pachete. Primul pachet este compus din patru meciuri: opţiunile 5 şi 6 atât din şaisprezecimile de finală, cât şi din optimile de finală. Al doilea pachet este compus din 12 meciuri: opţiunile 7-16 din şaisprezecimile de finală şi opţiunile 7 şi 8 din optimile de finală.

Totodată, sunt scoase la licitaţie şi pachete cu drepturile radio, drepturile internet şi drepturile de telefonie mobilă ale meciurilor din Cupa României şi Supercupa României începând cu faza şaisprezecimilor de finală.

Conform comunicatului, SEG îi invită pe cei interesaţi să depună oferte pentru achiziţionarea pachetelor ce conţin drepturi media, la sediul său din strada Popa Tatu, numărul 18, sector 1, Bucureşti, până la data de 19 septembrie, ora 11.00. Deschiderea ofertelor va avea loc la 19 septembrie, ora 12.00.

În situaţia în care se va depune mai mult de o ofertă pentru un pachet, la data şi ora deschiderii ofertelor se va organiza o licitaţie deschisă cu strigare pentru desemnarea ofertantului câştigător.

Ofertele trebuie exprimate în euro, exclusiv TVA, anunţă SEG, scrie Mediafax.

Partidele din şaisprezecimile de finală ale Cupei României  se vor disputa la 24 septembrie.

 

Cele mai citite

Zi perfectă pentru românce la Madrid! Irina Begu și Jaqueline Cristian au obținut victorii importante

Irina Begu s-a calificat în turul secund al turneului WTA 1.000 de la Madrid, în timp ce Jaqueline Cristian a reuşit să acceadă pe...

Seturi de mese si scaune pentru dining – cum alegi ceva potrivit pentru sufrageria ta

Seturile de mese și scaune sunt ideale pentru a fi poziționate într-un spațiu mare. Acestea sunt mari ca și volum și este nevoie de...

Ghidul complet pentru utilizarea responsabilă a camerelor spion

În contextul modern al tehnologiei, camerele spion au devenit un instrument util pentru supravegherea discretă și asigurarea securității personale și a proprietății. Este esențial...
Ultima oră
Pe aceeași temă