23.9 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăLifestyleLIGA 1. CSMS Iași dorește amânarea meciului cu Steaua din prima etapă...

LIGA 1. CSMS Iași dorește amânarea meciului cu Steaua din prima etapă a sezonului

Steaua București va întâlni în prima etapă a noului sezon fotbalistic din Liga 1 pe CSMS Iași, într-o partidă programată duminică pe Arena Națională din Capitală. Oficialii ieșeni doresc, însă amânarea acestei partide, deoarece sunt angrenați în dubla manșă cu Hajduk Split din Liga Europei.

Președintele lui CSMS Iași, Florin Prunea, a anunțat că formația din Copou a făcut deja o adresă către Liga Profesionistă de Fotbal, pentru reprogramarea meciului cu Steaua, din prima etapă.

Partida ar trebui să se dispute duminică, 24 iulie. Ieșenii joacă, însă, joi (21 iulie) returul cu Hajduk Split, din turul 2 preliminar, iar partida Stelei cu Sparta Praga (manșa întâi din turul 3 preliminar al Ligii Campionilor) urmează să fie programată de UEFA marți sau miercuri (26 sau 27 iulie).

Oficialul grupării CSMS a precizat că a ajuns la un consens și cu omologul său de laSteaua, Valeriu Argăseală. "Mi se pare normal să avem o relație civilizată", spune oficialul ieșenilor. Cei doi sunt reprezentații Ligii 1 în Comitetul Executiv al Federației Române de Fotbal.

Încă nu au stabilit o dată la care ar urma să fie reprogramat meciul Steaua – CSMS Iași, dar sunt șanse mari să dispute în pauza din campionat din luna septembrie, prilejuită de meciurile echipelor naționale și când România urmează să joace cu Muntenegru, în prima etapă a preliminariilor pentru Campionatul Mondial din 2018.

În prima manșă din Liga Europei tur secund, CSMS Iași a terminat 2-2 cu croații de la Hajduk.

Cele mai citite

Peste 6000 de elevi s-au înscris la finala națională a concursului european de educație financiară European Money Quiz

Peste 6.260 de elevi, cu vârsta între 13-15 ani, din 390 de școli, licee și colegii de la nivel național s-au înscris la ediția...

Nicolae Ciucă, la 20 de ani de la aderarea României la NATO: „Aceste două decenii au reprezentat cea mai bună perioadă din istoria noastră”

Preşedintele Senatului, liderul PNL Nicolae Ciucă, a evidenţiat, vineri, într-un mesaj transmis cu prilejul împlinirii a 20 de ani de la admiterea României în...

Deca recunoaște că supune elevii la șocuri?

Reziliență -capacitatea cuiva de a reveni la normalitate după suferirea unui șoc (economic, emoțional etc.) Folosit in discipline precum psihologie, ecologie, inginerie, înseamnă capacitatea de...
Ultima oră
Pe aceeași temă