14 C
București
luni, 6 mai 2024
AcasăLifestyleLiga 1: Iașiul, la prima victorie în campionat, FC Rapid cade pe...

Liga 1: Iașiul, la prima victorie în campionat, FC Rapid cade pe locul 17

CSMS Iași a obținut prima victorie în Liga 1, după ce a învins FC Rapid cu scorul de 1-0 în etapa a 13-a. Ca urmare a acestui rezultat, formația moldavă urcă două locuri în clasament.

Singurul gol al meciului a fost marcat de fostul jucător al Vasluiului, Wesley, în minutul 28. Acesta a marcat dintr-o lovitură de pedeapsă, acordată de centralul Sebastian Colţescu.

Tot Wesley a ratat un al doilea penalti, acordat de Colțescu în minutul 89. La această fază rapidistul Mera a fost eliminat pentru cumul de cartonașe.

După acest meci CSMS Iași a urcat de pe ultima poziție a clasamentului pe locul 16, în timp ce FC Rapid a căzut până pe penultimul loc.

Echipele folosite:

Rapid: Bornescu – Tînc, Mera, Al. Iacob, N. Vasile – Al. Dan (Fl. Călin '46), Rui Miguel – Martin, E. Dică, Buş (Al. Coman '59) – I. Roşu (Balint '75). Antrenor: Marian Rada

CSMS Iaşi: Grahovac- I.Voicu, Plămadă, Cr.Munteanu, Ţigănaşu (Bădic '60) – Novac (Dima '80), Creţu – Bosoi, Wesley, Al.Ciucur- Onduku (Bole '63). Antrenor: Nicolo Napoli

Daniel Pancu a fost înlocuit de Alexandru Dan, după ce veteranul rapidist s-a accidentat la încălzirea de dinaintea partidei.

Meciul a fost asistat de aproximativ 1.500 de spectatori.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă