10 C
București
duminică, 5 mai 2024
AcasăLifestyleLiga 1: Negoiță a prezentat noua conducere a lui FC Dinamo, plus...

Liga 1: Negoiță a prezentat noua conducere a lui FC Dinamo, plus ultimul transfer al clubului

FC Dinamo și-a prezentat, miercuri, noua conducere, la vârful clubului din Ștefan cel Mare aflându-se tripleta Daniel Stanciu – Ionel Dănciulescu – Mihai Teja.

Acţionarul majoritar al FC Dinamo, Ionuţ Negoiţă, a declarat că Daniel Stanciu este noul manager general al clubului, Ionel Dănciulescu va fi manager sportiv, Mihai Teja va ocupa postul de antrenor principal. De asemenea atacantul Marius Niculae este noul jucător al "alb-roşiilor", potrivit Mediafax.

Negoiţă a mai anunţat că preşedintele executiv Constantin Anghelache nu va mai face din conducerea clubului, dar va fi consilierul său personal.

Din staful tehnic al tehnicianului Mihai Teja vor face parte secunzii Alexe Ilie şi Dragoş Radu, antrenorul cu portarii Gheorghe Nițu şi preparatorul fizic Marco Onetto.

Ionuţ Negoiţă a precizat că la Dinamo continuă reconstrucţia şi că ieşirea clubului din insolvenţă "este o chestiune de timp". "Dinamo intră într-o nouă etrapă. Un lucru foarte important s-a întâmplat la finalul anului trecut când a fost aprobat şi confirmat planul de reorganizare. Ieşirea din insolvenţă este o chestiune de timp şi suntem optimişti. Asta presupune şi o schimbare la nivel organizatoric. Vrem şi ne dorim să revenim acolo unde a fost Dinamo din punct de vedere al rezultatelor şi al spiritului. Suntem pe un trend ascendent. Continuăm reconstricţia la Dinamo. Sperăm să ajungă cât mai repede acolo unde îi este locul", a afirmat Negoiţă, într-o conferinţă de presă.

Noul manager general, Daniel Stanciu, a precizat că la Dinamo este un proiect pe doi ani şi jumătate şi a menţionat că are nevoie de timp pentru a realiza obiectivele propuse.

Cele mai citite

Ce salarii aveau cu adevărat Nicolae și Elena Ceaușescu

Așa cum bine cunoaștem cu toții, până în urmă cu mai bine de trei decenii și jumătate, România s-a aflat sub jugul dictaturii...
Ultima oră
Pe aceeași temă