23.9 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăLifestyleLiga 1: Niciun punct pentru "selecționerul" Oțelului, după două etape

Liga 1: Niciun punct pentru “selecționerul” Oțelului, după două etape

Oțelul Galați a fost învinsă și în cea de a doua etapă a Ligii I, pierzând cu 1-2, pe teren propriu, în fața celor de la Concordia. Echipa de la Chiajna a făcut primele 3 puncte în noul sezon, la finalul unui meci în care gălățenii au ajuns să evolueze cu 3 oameni mai puțin.

Partida Oțelul – Concordia, asistată de circa 3.500 de spectatori, a fost una a echipelor care au ca prim obiectiv evitarea retrogradării. Este un lucru care pare să le sperie pe tot mai multe echipe, având în vedere că la final vor trece în eșalonul secund cu 2 cluburi mai mult decât în ceilalți ani. Iar meciul de la Galați a fost unul în această notă, cu ratări importante, oameni eliminați și o întoarcere a scorului, o partidă strânsă între două combatante care în ultimele două sezoane s-au aflat mai mult în subsolul clasamentului.

Oțelul a pierdut pe rând trei oameni, care au văzut roșu de la centralul Alexandru Tudor: portarul Abraham '45, Karlik '87 și Cojoc '90+4.

Scorul a fost deschis de Tudorie, de la Oțelul, în minutul 54, iar gălățenii deja visau la primele 3 puncte, extrem de necesare pentru a spăla rușinea din prima etapă, când au pierdut cu 0-4 în fața celor de la Dinamo. Bucuria nu a ținut mult pentru noul antrenor al Galațiului, Michael Weiss, Purece (Concordia) egalând în minutul 68. Lovitura de grație a fost dată tot de Purece în minutul 85.

După 2 etape Oțelul ocupă locul 17, înaintea celor de la Ceahlăul, în timp ce Concordia e pe poziția a 9-a.

Oțelul Galați și-a schimbat antrenorul înaintea noului sezon, la echipă fiind adus Michael Weiss, fostul selecționer al naționalei Filipine, care a reușit să ducă această echipă până pe locul 1 în Asia de Sud-Est. De origine germană, Weiss, în vârstă de 49 de ani, a semnat un contract pe un an de zile cu gălățenii. Ewald Lienen, care a salvat echipa de la retrogradare, sezonul trecut, a părăsit clubul în această vară pe fondul nemulțumirilor legate de acumulare de restanțe către jucători.

Cele mai citite

Nicolae Ciucă, la 20 de ani de la aderarea României la NATO: „Aceste două decenii au reprezentat cea mai bună perioadă din istoria noastră”

Preşedintele Senatului, liderul PNL Nicolae Ciucă, a evidenţiat, vineri, într-un mesaj transmis cu prilejul împlinirii a 20 de ani de la admiterea României în...

1 din 2 elevi, victimă a bullyingului

Un procent covârșitor de elevi - 81% - afirmă că au fost martori ai situațiilor de bullying în școala unde învață, în vreme ce...

Proiect. Adaosul comercial al retailerilor pentru produsele româneşti nu va depăși 20%

Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale are în vedere elaborarea unui proiect de act normativ prin care să se stabilească limita maximă a adaosului comercial...
Ultima oră
Pe aceeași temă