18.4 C
București
duminică, 5 mai 2024
AcasăLifestyleLiga Campionilor: "Meciul cu Steaua, cel mai important din istorie!" Reacția slovacilor...

Liga Campionilor: “Meciul cu Steaua, cel mai important din istorie!” Reacția slovacilor când aud de Steaua

Meciul din preliminariile Ligii Campionilor dintre AS Trencin și Steaua are toate șansele să facă stadionul din Zilina neîncăpător. Oficialii clubului slovac laudă campioana României înaintea duelului direct.

“Cred că mulți fani își amintesc de meciul nostru împotriva lui Hull City (n.r. preliminarii LC 2014), de pe stadionul din Zilina, care aproape că a surclasat audiența înregistrată la Liverpool (unde și-a disputat Hull meciul de pe teren propriu). De această dată (cu Steaua) va fi o confruntare mult mai mare și mai importantă – poate una dintre cele mai importante două sau trei din istoria fotbalului din Trencin. Cu siguranță va fi cea mai importantă partidă din istoria AS Trencin. Ne vom întâlni cu un club mai faimos și mai puternic decât cel din Premier League (Hull). Steaua este un nume mare. Suntem convinși că fanii vor avea, la meciul de pe teren propriu, o experiență extraordinară”, scrie AS Trencin, într-un comunicat, de pe site-ul oficial al clubului.

AS Trencin a anunțat că partida cu Steaua, din preliminariile Ligii Campionilor, se va disputa la Zilina, unde a avut loc și confruntarea cu Hull City, de anul trecut, deoarece stadionul din Trencin nu poate găzdui meciuri europene. Trencin era eliminată anul trecut, tot în preliminariile Ligii Campionilor, de către Hull City, după 0-0 pe teren propriu, respectiv 1-2 în deplasare. La finalul sezonului 2013/2014 Hull era finalista Cupei Angliei și locul 16 în Premier League, în timp ce Trencin era vicecampioană a Slovaciei. Ulterior, în această vară Trencin a câștigat primul său titlu de campioană nașională.

Vezi și FOTO. Steaua a aflat pe ce stadion va juca meciul cu AS Trencin din preliminariile Ligii Campionilor

”Pentru că nu avem un stadion eligibil pentru această fază a competiţiei am fost nevoiți să găsim cea mai bună alternativă. Am luat în considerare stadioanele de la Zilina şi Senica, iar în cele din urma am decis să jucăm la Zilina. Suntem încîntaţi că am reuşit să încheiem un nou acord cu cei de acolo”, se mai arată în comunicatul clubului.

Oficialii de la AS Trencin spun că stadionul din Zilina va oferi cele mai bune condiții atât pentru echipe, cât și pentru fanii care vor fi prezenți în tribune.

Steaua și AS Trencin se vor confrunta în turul al doilea preliminar al Ligii Campionilor, după cum urmează: 14/15 iulie (Zilina), 21/22 iulie (Arena Națională, București).

 

 

 

Cele mai citite

Rusia – Ucraina, ziua 781. Rusia susține că “Formula de pace” va avea succes dacă Occidentul oprește livrările de arme pentru Ucraina

"Formula de pace" va avea succes dacă Occidentul oprește livrările de arme pentru Ucraina, susține purtătoarea de cuvânt a Ministerului rus de Externe, Maria...

Polonia primește în anul 2024 primul avion F-35. România se pregătește să semneze contractul cu SUA

Primul avion F-35 destinat Forțelor Aeriene ale Poloniei va fi livrat acestei țări în anul 2024 iar România se pregătește să semneze un contract...

VIDEO REZUMAT. Petrolul Ploiești rămâne în Superliga. ”Lupii galbeni” au învins Oțelul lui Dorinel Munteanu

Într-o partidă din etapa a opta a fazei play-out a Superligii de fotbal din România, Petrolul Ploiești a reușit să învingă echipa Oțelul Galați...
Ultima oră
Pe aceeași temă