14.6 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăLifestyleLiga Campionilor: Șahtior - Bayern 0-0, după un meci cu multe galbene...

Liga Campionilor: Șahtior – Bayern 0-0, după un meci cu multe galbene și o eliminare. Lucescu speră la calificare

Şahtior Donţek, antrenată de Mircea Lucescu, a încheiat la egalitate, scor 0-0, meciul de pe teren propriu cu Bayern Munchen, din prima manşă a optimilor de finală ale Ligii Campionilor.

Mircea Lucescu încă mai poate spera la calificarea în sferturile Ligii Campionilor, cu toate că Șahtior a întâlnit unul dintre cele mai puternice cluburi din lume, Bayern Munchen. Nemții au fost mai periculoși în prima parte, însă în repriza a doua au scăzut ritmul, dar ocaziile au lipsit și în tabăra lui Lucescu.

Bayern a evoluat în 9 oameni din minutul 65, când Xabi Alonso a fost eliminat pentru cumul de cartonaşe. Mijlocaşul spaniol se afla la meciul cu numărul 100 în Liga Campionilor. Ibericul a fost eliminat chiar de un conațional de-al său, centralul partidei fiind Alberto Undiano Mallenco.

Mallenco a dat nu mai puțin de 8 cartonașe galbene, printre care și cele două care au dus la eliminarea lui Alonso. Elevii lui Lucescu au văzut doar trei galbene. 

Echipa folosită de Mircea Lucescu: Piatov – Srna, Kucher, Rakitskiy, Sevciuk – Fred, Fernando, Costa (Marlos '78), Teixeira, Taison (Wellington '84) – Adriano (Gladki '89).

Josep Guardiola a trimis în teren următoarea formulă: Neuer – Rafinha, Boateng, Alaba, Bernat – Schweinsteiger, Alonso – Ribéry, Götze (Lewandowski '75), Robben – Müller (Badstuber '70).

Partida retur este programată la 11 martie.

Cele mai citite

VIDEO. Caz halucinant la Sibiu. Bolid de zeci de mii de euro, dar fură 20 de lei dintr-o cofetărie

Proprietarul unui lanț de cofetării din zona Sibiului a luat măsuri în urma unei creșteri a furturilor și a instalat camere de supraveghere în...

PAOK-ul lui Răzvan Lucescu, eliminată din Conference League! Echipele calificate în semifinalele competiției

PAOK Salonic, echipă antrenată de românul Răzvan Lucescu, a ratat calificarea în semifinalele Conference League, după ce a fost învinsă de pe teren propriu...

Anunț de ultimă oră al Federaţiei Germane de Fotbal! Ce se întâmplă cu selecționerul Julian Nagelsmann

Federaţia Germană de Fotbal (DFB) a anunțat că i-a prelungit contractul selecționerului Julian Nagelsmann până în anul 2026. „Este o decizie care vine din suflet....
Ultima oră
Pe aceeași temă