20.8 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăLifestyleLiga I: Bărboianu, dat afară de la Dinamo, după derbiul cu Steaua....

Liga I: Bărboianu, dat afară de la Dinamo, după derbiul cu Steaua. Acuzat de meci trucat

FC Dinamo a reziliat de comun acord contractul fundaşului Ştefan Bărboianu, după ce echipa din Ștefan cel Mare a fost învinsă de Steaua, scor 3-1, pe Arena Națională.

Dinu Gheorghe, președintele FC Dinamo, a spus că în urma derbiului Dinamo – Steaua, s-a convenit ca Ștefan Bărboianu să plece de la echipă.

“Ne-am întâlnit astăzi şi am reziliat contractul cu Bărboianu. Motivul? Aşa au convenit părţile”, a afirmat Dinu Gheorghe.

Bărboianu a greșit grav, pentru a doua oară într-un duel cu Steaua. La meciul din etapa a 30-a a acestui sezon, fundașul a comis două faulturi în careu la o singură fază, oferindu-le astfel steliștilor un penalti. Nicolae Stanciu a deschis scorul, după care, la 2 minute, Steaua și-a majorat diferența.

Bărboianu a mai fost eroul negativ într-un alt meci cu Steaua, din 25 mai 2011, când și-a dat autogol, iar roș-albaștrii s-au impus cu 2-1. La fel ca și atunci, Bărboianu este suspectat că ar fi trântit meciul cu Steaua, cu toate că Dinu Gheorghe a refuzat să spună motivul pentru i-a fost reziliat contractul fundașului.

Fundașul în vârstă de 27 de ani a revenit la Dinamo în luna ianuarie a anului 2014, după ce anterior evoluease la Astra Giurgiu.

Citește și Dinamo – Steaua: 1-3. Steliștii rămân în cursa pentru titlu, după o partidă dramatică

Cele mai citite

Preşedintele CJ Prahova, Iulian Dumitrescu, încă 60 de zile de control judiciar

Procurorii anticorupţie au prelungit cu încă 60 de zile măsura preventivă a controlului judiciar faţă de preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Prahova, Iulian Dumitrescu, au...

Lufthansa a evitat o grevă a salariaților chiar de Paște

Compania aeriană germană Lufthansa şi un sindicat care reprezintă personalul de la sol au anunţat miercuri că au ajuns la un acord privind salariile...

Reforma austerității, îmblânzită. Plafonări peste plafonări de la Guvern

După austeritatatea de anul trecut și cu un deficit bugetar la limită, Executivul face cadouri pentru români, iar angajații din companiile de stat pot...
Ultima oră
Pe aceeași temă