10.4 C
București
marți, 23 aprilie 2024
AcasăLifestyleLiga I: Chiajna - Dinamo, meci încheiat înainte de expirarea timpului regulamentar

Liga I: Chiajna – Dinamo, meci încheiat înainte de expirarea timpului regulamentar

Etapa a V-a a Ligii I a debutat cu probleme, după ce partida Concordia Chiajna – FC Dinamo, scor 0-0, a fost întreruptă cu 2 minute înainte de final din cauza scandărilor xenofobe ale suporterilor la adresa arbitrului central. 

Dinamo a obținut doar o remiză la Chiajna, împotriva uneia dintre cele mai în formă echipe din afara top 5 a Ligii I. Elevii lui Stoican nu au dat semne că ar mai fi putut schimba multe în cele 2 minute luate de centralul partidei.

Istvan Kovacs a fluierat expirarea timpului de joc după ce i-a avertizat de două ori pe căpitanii celor două echipe că va face acest lucru dacă va mai fi fluierat de suporteri. A fost al doilea meci în Liga I, din acest sezon, în care Kovacs este fluierat, motiv pentru care centralul a tranșat partida în minutul 90+1 și a ieșit nervos de pe teren.

Fanii lui Dinamo, prezenți pe stadionul din Chiajna, au avut mai multe scandări xenofobe la adresa populației de etnie maghiară, astfel că centralul Kovacs, vizibil deranjat, le-a dat căpitanilor celor două echipe un prim avertisment în minutul 88, după care scandările au continuat. După ce a arătat 3 minute de prelungiri, centralul a întrerupt meciul din primul minut.

Flavius Stoican a fost trimis în tribune la un moment dat, el părăsind banca de rezerve după lungi discuții cu arbitrii. De asemeni Lazăr, de la Dinamo, a fost eliminat în minutul 76.

Într-un meci care până aproape de final a evoluat fără incidente, Dinamo nu a mai fost la fel de agresivă precum în primele meciuri. Dinamoviștii riscă să piardă locul 4, ocupat în prezent.

Cele mai citite

ONG-urile nu au tratament preferențial, trebuie să raporteze ce fac cu banii ca și societățile comerciale

Organizațiile neguvernamentale (ONG) nu beneficiază de un tratament preferențial ci, dimpotrivă, trebuie să raporteze ce fac cu banii, așa cum sunt obligate și societățile...

Seturi de mese si scaune pentru dining – cum alegi ceva potrivit pentru sufrageria ta

Seturile de mese și scaune sunt ideale pentru a fi poziționate într-un spațiu mare. Acestea sunt mari ca și volum și este nevoie de...

Persoanele fizice pot angaja și plăti legal personal pentru activitățile casnice

Ministerul Muncii anunță că platforma electronică destinată beneficiarilor și prestatorilor de activități casnice, care introduce un concept nou pe piața muncii, este funcțională și...
Ultima oră
Pe aceeași temă