9.5 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăLifestyleLiga I: Perioada de transferuri a iernii a fost deschisă. Cât timp...

Liga I: Perioada de transferuri a iernii a fost deschisă. Cât timp au la dispoziței cluburile pentru completarea loturilor

Liga Profesionistă de Fotbal (LPF) a deschis în mod oficial, pe 27 ianuarie, perioada de transferuri din această iarnă. Începând de azi cluburile își pot înregistra achizițiile din această iarnă sau își pot completa loturile cu noi jucători.

"Departamentul Competiții al Ligii Profesioniste de Fotbal anunță că perioada în care se pot înregistra la sediul LPF din Strada Alexandru Vitzu, nr. 2A, Sector 5, București, toate transferurile de jucători din Liga 1 este cuprinsă între 27 ianuarie și 23 februarie 2015", scrie LPF pe site-ul propriu.

Citește și Cupa Ligii: Steaua – Astra și Pandurii – Dinamo, în semifinale, după tragerile la sorți

Cluburile din Liga 1 vor mai avea la dispoziție aproape o lună de zile pentru a perfecta transferurile dorite în această iarnă. Perioada de transferuri urmează să se încheie la două zile după reluarea campionatului. Returul va debuta pe 21 februarie, cu etapa a 18-a.

LPF s-a reunit, marți, într-o Adunare Generală Extraordinară, pentru a stabili, prin tragere la sorți, meciurile din semifinalele Cupei Ligii Adeplast și pentru a discuta alte subiecte de interes pentru fotbalul românesc.

Citește și Rămâne stabilit ca în sezonul viitor Liga I să aibă 14 echipe și sistem play-off/play-out

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă