7.8 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăLifestyleLiga I: Petrolul Ploiești - CSMS Iași 1-2

Liga I: Petrolul Ploiești – CSMS Iași 1-2

CSMS Iași a învins-o pe Petrolul Ploiești cu scorul de 2-1 (1-1), sâmbătă seara, pe Stadionul ''Ilie Oană'' din Ploiești, într-un meci din etapa a 16-a a Ligii I de fotbal.

Oaspeții au deschis scorul printr-un gol de senzație, reușit de Vasile Gheorghe (4), dar Petrolul a egalat prin Alexandru Benga (13). CSMS Iași a înscris golul victoriei prin fundașul Cosmin Frăsinescu (86), în urma unui corner, potrivit Agerpres.

Noul antrenor al echipei Petrolul, Mihai Stoichiță, a debutat astfel cu stângul pe banca tehnică a gazdelor.

Ieșenii au reușit a doua lor victorie în deplasare în acest campionat, precedenta fiind în etapa a doua, la Chiajna. În tur, CSMS Iași a învins-o pe Petrolul cu 1-0.

Ploieștenii rămân cu o singură victorie, reușită în etapa a 7-a. În cele nouă partide de atunci, Petrolul are trei egaluri și șase eșecuri.

FC Petrolul Ploiești — CSMS Iași 1-2 (1-1), Stadion "Ilie Oană" — Ploiești
Au marcat: Alexandru Benga (13), respectiv Vasile Gheorghe (4), Cosmin Frăsinescu (86).
Arbitru: Horațiu Mircea Feșnic (Cluj-Napoca); arbitri asistenți: Miclos Istvan Nagy (Cluj-Napoca), Florin Păunescu (Râmnicu Vâlcea); arbitru de rezervă: Marcel Bîrsan (București)
Observatori: Costin Ioan Toma (Piatra Neamț) — CCA, Romulus Chihaia (București) — LPF

Cele mai citite

Cu o mână și jumătate pe primul titlu din ultimii 9 ani! FCSB poate deveni campioană în weekend

După patru etape din play-off, FCSB are 13 puncte avans în fruntea Ligii 1 și poate deveni matematic campioană în acest weekend, prin jocul...

Robert Negoiță, gata să îl înlocuiască pe Cătălin Cîrstoiu în cursa pentru Primăria Capitalei: „Eu nu mai refuz”

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiţă, spune că va accepta să fie candidatul la Primăria Capitalei din partea coaliţiei PSD-PNL în cazul în care medicul...

Dotează igienic intrările în spațiul tău de business, pentru o bună curățenie și siguranță!

Indiferent de domeniul de activitate, în afaceri, igiena și siguranța nu ar trebui să fie niciodată neglijate. Există anumite situații în care acest aspect...
Ultima oră
Pe aceeași temă