20.8 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăLifestyleLiga I: Stoican a fost demis de la Dinamo. Rednic, noul antrenor

Liga I: Stoican a fost demis de la Dinamo. Rednic, noul antrenor

Flavius Stoican și conducerea FC Dinamo au reziliat de comun acord înțelegerea pe care o aveau. Derbiul cu Steaua, pierdut cu scorul de 1-3 a fost decisiv pentru soarta lui Stoican.

Flavius Stoican s-a aflat la cel de-al doilea mandat al său la Dinamo în decursul acestui sezon. Primul mandat al lui Stoican a fost între septembrie 2013 – noiembrie 2014, după care banca tehnică a fost preluat de intermediarul Ionel Dănciulescu. Mihai Teja a prins doar 5 meciuri oficiale în returul campionatului, ca la data de 12 martie Stoican să revină la Dinamo.

“Am venit la Dinamo, ca și în primul mandat, cu inima deschisă și am încercat să fac totul pentru a urca echipa în clasament. Am venit într-un moment greu, luând echipa din mers, după trei etape din returul campionatului. Din păcate, lucrurile nu au ieșit așa cum mi-am propus. Mulțumesc clubului Dinamo pentru șansa oferită și le urez mult succes viitorului antrenor și tuturor foștilor colegi și elevi”, a declarat tehnicianul, potrivit site-ului oficial al clubului.

În cel de-al doilea mandat al său Stoican a antrenat echipa în 10 meciuri oficiale (LIga I) și un amical, obținând rezultatele: 2-5 (victorii – înfrângeri), 3 egaluri – Liga I, 0-6 (amical Debrecen).

Noul antrenor al lui Dinamo va fi Mircea Rednic. Conducerea a negociat zilele acestea cu Rednic, după ce tehnicianul și-a reziliat contractul cu FC Petrolul, la începutul acestei săptămâni. Rednic a mai antrenat echipa din Ștefan cel Mare, între 2006-2007, când a DInamo câștiga ultimul său titlu de campioană, şi în 2008-2009.

Cele mai citite

Proiect de pace durabilă

Anulată de două războaie în curs, Ucraina și Gaza, și umbrită de conflicte potențiale, precum cel din jurul Taiwanului, pacea este din nou tematizată....

Premierul Ciolacu anunță că programul supermarketurilor NU se modifică în weekend

Supermarketurile nu se închid în weekend și nici nu vor avea program modificat. Premierul Marcel Ciolacu anunță că nu este benefică această măsură. „Vreau să...

Șeful armatei estone vrea dublarea bugetului apărării de 3% din PIB

Comandantul armatei estone, generalul Martin Herem, a susţinut joi că ţara sa, ce deja are un buget al apărării de circa 3% din PIB,...
Ultima oră
Pe aceeași temă