21.6 C
București
duminică, 19 mai 2024
AcasăLifestyleLiga I: Viitorul lui Hagi a încheiat un contract de sponsorizare cu...

Liga I: Viitorul lui Hagi a încheiat un contract de sponsorizare cu Herbalife

Echipa de fotbal FC Viitorul a încheiat un contract de sponsorizare cu Herbalife România, în urma căruia elevii lui Gică Hagi vor primi produse de nutriție sportivă timp de doi ani de zile.

„Realizăm cât de importantă este nutriția pentru un sportiv și ce rol joacă în performanță, astfel încât jucătorii FC Viitorul au integrat deja gama completă H24 în programul personal de nutriţie, care îi ajută să se recupereze mai repede între antrenamente şi să îşi maximizeze efortul depus în cadrul sesiunilor de antrenament. Fotbalul este un sport intens, care solicită mult efort fizic, prin urmare pregătirea constantă şi nutriţia personalizată sunt cruciale”, a spus Hagi.

Viitorul a reușit să atragă un sponsor într-o perioadă în care alte cluburi din Liga I se gândesc doar cum să se salveze de la retrogradare pentru a încasa banii din drepturile de televizare. Cu toate că nu a fost vehiculată vreo sumă aferentă acestei înțelegeri, echipa lui Hagi va beneficia de o gamă complexă de produse de profil. Contractul între Viitorul și Herbalife se întinde pe o perioadă de doi ani de zile, cu posibilitate de prelungire.

"Ne dorim ca produsele din gama H24 să îi susţină în obţinerea performanţei, printr-un plan de nutriţie complet și personalizat. Pentru acești sportivi nutriția complexă este o necesitate”, a declarat Romeo Căzănescu, Country Manager Herbalife România.

Produsele pe care le vor folosi jucători precum Bănel Nicoliță și ceilalți colegi ai săi vor face parte dintr-o gamă, numită H24, și vor fi destinate perioadelor de antrenamente, de meciuri și de recuperări.

FC Viitorul ocupă locul 6 în Liga I cu 7 etape înainte de finalul sezonului. Pentru elevii lui Hagi următorul meci va avea loc la Galați, unde vor întâlni Oțelul, ultima clasată.

Herbalife susține la nivel mondial peste 100 de atleți de performanță, având ca obiectiv asigurarea unei nutriții adecvate în vederea îmbunătățirii performanțelor sportive. În România, Herbalife lucrează cu Anca Bucur, Miss Fitness Univers, Ciprian Bălănescu, campion balcanic şi campion național al României la triatlon, duatlon şi aquatlon şi al echipajul de canotaj – dublu rame feminin, categoria uşoară, format din Ionela Livia Lehaci și Andreea Asoltanei.

Disponibilă în România exclusiv prin intermediul membrilor independenţi Herbalife, gama Herbalife24 include cinci produse premium destinate celor trei momente cheie – înainte, în timpul şi după antrenament: Formula 1 Sport, Hydrate, Prolong, Rebuild Strength şi Rebuild Endurance.

Cele mai citite

Loviturile Rusiei asupra regiunii ucrainene Harkov au făcut cel puțin 11 morți

Rusia a lovit duminică o stațiune aglomerată de la marginea celui de-al doilea oraș ca mărime din Ucraina și a atacat, de asemenea, satele...

Rusia – Ucraina, ziua 816. Președintele Bulgariei, filo-rus, susține că Rusia nu poate fi învinsă

Președintele Bulgariei, Rumen Radev, cunoscut pentru opiniile sale favorabile Rusiei, a declarat că victoria Ucrainei în actualul război contra Rusiei este "imposibilă". Șeful statului bulgar...

Premierul slovac Fico se află în afara oricărui pericol, dar starea sa este gravă

Premierul slovac Robert Fico nu mai este în pericol imediat, dar se află în continuare în stare gravă, a declarat duminică adjunctul său, la...
Ultima oră
Pe aceeași temă