18.5 C
București
duminică, 5 mai 2024
AcasăLifestyleLiga I și Cupa Ligii vor putea fi văzute în continuare și...

Liga I și Cupa Ligii vor putea fi văzute în continuare și pe posturile Look TV și Look Plus

Campionatul intern Liga I și Cupa Ligii vor putea fi văzute în continuare și pe posturile Look TV și Look Plus. În paralel, cele două competiții vor fi transmise, în regie proprie, de posturile operatorului RCS&RDS, care a cumpărat, vineri, drepturile de difuzare.

Intel Sky Broadcast (ISB) anunță că, după ce și operatorul RDS a achiziționat drepturile de difuzare, nu se va schimba nimic în transmisia meciurilor din Liga I și Cupa Ligii. Dacă până acum doar posturile Look TV și Look Plus transmiteau cele două competiții, singura modificare va fi că, începând din retur, inclusiv posturile din rețeaua Digi Sport vor face transmisii, în regie proprie, a meciurilor.

"Conform promisiunii făcute, ISB Media Holding continuă să susţină fotbalul profesionist din România prin onorarea contractului semnat cu LPF la 4 martie 2014", se arată într-un comunicat al ISB de pe site-ul looktv.ro.

"Alături de principalii distribuitori ai posturilor Look TV şi Look Plus, deja consacraţii UPC, TeleKom şi Orange, care şi-au asumat parteneriatul cu ISB şi implicit cu Liga 1 de la începutul sezonului competiţional în curs de desfăşurare, anunţăm opinia publică despre încheierea contractului şi cu reţeaua RCS&RDS", se spune în comunicat.

ISB spune că, la fel ca şi până acum, "toate meciurile din cadrul Ligii 1 şi Cupa Ligii vor fi prezentate în direct pe posturile Look Plus şi Look TV, respectiv prin platforma digitală KooLNet prin intermediul SeeNow".

"Astfel, spre deosebire de campionatele trecute, telespectatorii din România vor avea posibilitatea să vizioneze în următoarele 5 sezoane toate partidele din Liga 1 în condiţii similare, indiferent la care din principalele reţele de televiziune sunt abonaţi."

Compania RCS&RDS a anunţat, vineri, că Digi Sport va transmite, în direct, meciurile din Liga 1 şi Cupa Ligii, începând din luna februarie. Înțelegerea se întinde până în 2019.

Televiziunea Digi Spor va difuza toate cele 9 meciuri din Liga 1 din fiecare etapă, iar abonații nu vor achita nicio taxă în plus.

Meciurile din Liga 1 şi Cupa Ligii vor putea fi urmărite şi pe internet prin intermediul platformei Digi Online. Platforma este disponibilă gratuit clienţilor la serviciile de televiziune şi internet de la RCS&RDS. De asemenea, competiţiile vor fi difuzate în direct şi pe site-ulwww.digisport.ro, dar şi pe telefonul mobil, la adresa m.digisport.ro.

Cele mai citite

Ciolacu urează românilor “Hristos a Înviat” și prezintă imagini în care arată că a fost la slujba de Înviere

Șeful Guvernului și al PSD, Marcel Ciolacu, le transmite românilor mesajul tradițional, "Hristos a Înviat", însoțit de imagini care atestă că a participat la...

Ce salarii aveau cu adevărat Nicolae și Elena Ceaușescu

Așa cum bine cunoaștem cu toții, până în urmă cu mai bine de trei decenii și jumătate, România s-a aflat sub jugul dictaturii...

Lumina Sfântă a fost adusă în Republica Moldova de un avion al României

Lumina Sfântă a fost adusă de la Ierusalim în Republica Moldova, în anul 2024, de un avion al României, anunță presa de la Chișinău. Cursa...
Ultima oră
Pe aceeași temă