10.5 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăLifestyleAstra Giurgiu- FC Red Bull Salzburg 1-2, în etapa a...

Astra Giurgiu- FC Red Bull Salzburg 1-2, în etapa a doua a grupei D a Ligii Europa

Astra Girugiu a pierdut, cu 1-2, întâlnirea cu Red Bull Salzburg, din etapa a doua a Grupei D a Ligii Europa. Golul Astrei a fost marcat de japonezul Seto, în prima parte a jocului. După două etape, Astra rămâne cu 0 puncte în grupă. Pentru giurgiuveni urmează meciul cu Celtic Glasgow, în deplasare, pe 23 octombrie.

Echipele de start:

Astra Giurgiu: 1. Lung (gk), 5. ben Youssef, 13. Junior Morais, 15. Oroş, 22. Pliatsikas, 8. Seto, 9. Enache, 14. Laban, 91. William Amorim, 10. Budescu (C), 19. Bukari.

Rezerve: 33. Coman (gk), 89. Toure, 4. Florescu, 6. Yahaya, 16. Grandin, 26. Rus

Antrenor: Daniel Isăilă

Red Bull Salzburg: 31. Gulacsi (gk), 17. Ulmer, 36. Hinteregger, 5. Andre Ramalho, 13. Ilsanker, 24. Leitgeb, 37. Lazaro, 44. Kampl, 7. Sabitzer, 26. Jonatan Soriano (C), 27. Alan.

Rezerve: 33. Walke (gk), 2. Schmitz, 4. P. Ankersen, 8. Keita, 77. Bruno, 42. Quashner.

Antrenor: Adi Hutter

Oficiali: Libor Kovarik (central), Krystof Mencl, Antonin Kordula (asistenţi). Rezervă: Jan Patak. Adiţionali: Radek Prihoda, Michal Patak- toti sunt din Cehia

Astra Giurgiu este condamnată să spele ruşinea din prima etapă din Liga Europa când a fost demontată la Zagreb, scor 1-5. Nici eliminarea prematură din Cupa României, de săptămâna trecută nu a picat deloc bine patronului care a ameninţat cu demiterea lui Daniel Isăilă şi i-a pus la zid pe jucători.  Amarul a fost puţin îndulcit în Liga Întâi, unde Astra a remizat cu Steaua, la Bucureşti. Chiar şi aşa, giurgiuvenii trebuie să dreagă busuiocul în meciul din această seară, cu FC Red Bull Salzburg.

Valerică Găman şi Kehinde Fatai sunt indisponibili pentru acest joc.

Probleme de lot sunt şi la oaspeţii din această seară- Andersen, Schimer, Rodnei si Sorensen sunt incerţi pentru jocul de la Giurgiu.

Salzburg a început ceva mai bine aventura din Liga Europa- a remizat la 2 cu Celtic Glasgow, după ce a revenit de două ori pe tabela de joc. Austriecii merg bine şi în campionatul intern- au învins, în deplasare, Rapid Viena, cu 2-1, iar în Cupa Austriei au făcut instrucţie cu o echipă din a treia ligă austriacă- 12-1.

 

Cele mai citite

Accident rutier pe DN2-E85, în județul Buzău. Două femei au ajuns la spital

Două femei în vârstă de 32 de ani şi 39 de ani au fost transportate de urgenţă la spital vineri, în urma unui accident...

Sorin Grindeanu, la Abu Dhabi: „România îşi doreşte expertiză şi finanţare din partea Emiratelor Arabe Unite”

Ministrul Transporturilor şi Infrastructurii, Sorin Grindeanu, a discutat, joi, la Abu Dhabi, despre extinderea parteneriatului dintre România şi Emiratele Arabe Unite, ţara noastră dorind...

Dan Podaru candidează din partea PER la funcția de primar al sectorului 1

Fostul consilier local Dan Podaru va fi candidatul Partidului Ecologist Român pentru funcția de primar al sectorului 1, după ce formațiunea sa politică, Alianța...
Ultima oră
Pe aceeași temă