22.8 C
București
marți, 16 aprilie 2024
AcasăLifestyleEURO 2016. LIVE TEXT: Portugalia-Croația 1-0 în EXTRATIME. Portugalia obține cu șansă...

EURO 2016. LIVE TEXT: Portugalia-Croația 1-0 în EXTRATIME. Portugalia obține cu șansă calificarea în sferturi

Croația și Portugalia s-au întâlnit în al treilea meci din optimile de finală ale Campionatului European din Franța. Portughezii au câștigast foarte greu și norocos confruntarea prin golul marcat de Quaresma în min 117 din EXTRA-TIME și vor juca, în sferturi, cu învingătoarea partidei Elveția vs Polonia.

Croația a obținut o victorie spectaculoasă împotriva Spaniei (2-1), campioana europeană în ediția din 2012 a Campionatului European, și a câștigat Grupa D, cu 7 puncte, evitând astfel întâlnirea cu Italia în optimi.

În partida cu croații, Ronaldo și Co au reusșit contraperformanța de anu șuta pe spațiul porții adverse nici măcar o dată în primele 90 de

minute.Portugalia s-a calificat cu greu din Grupa F, după ce a reușit doar trei remize și s-a clasat pe locul 3. În meciul de debut, Portugalia a terminat la egalitate, scor 1-1, cu debutanta Islanda.

Croația-Portugalia începe la ora 22.00 și poate fi urmărit în format LIVE TEXT pe site-ul www.romanialibera.ro.

………………………………………………………………………………………………………………

Min. 117 – GOOOOOL, 1-0 Portugalia! Lusitanii dau lovitura pe finalul prelungirilor. Un contraatac foarte bun purtat de Renato Sanches a fost continuat de şutul ratat al lui nani, care s-a transformat într-o pasă excelentă pentru Ronaldo, care a fost blocat miraculos de Subasic, însă mingea a ajuns la Quaresma, care a trimis cu capul în poartă din 2 metri. 

Min. 116 – OCAZIE CROAŢIA! 

Min 112 – OCAZIE CROAŢIA! Pentru a doua oară în acest meci, Vida trece pe lângă. Fundaşul croat nu a prins spaţiul porţii din apropiere, după ce Rui Patricio a ieşit greşit la cornerul executat de Brozovic şi a alunecat.  

Min. 110 – A doua modificare în echipa Croaţiei. Pjaca a intrat în locul lui Rakitic. 

Min. 108 – Ultima schimbare la portughezi. Adrien Silva a fost înlocuit de Danilo. 

Min.106. începe ultima repriză a meciului…

Min. 105 Final prima repriză

Min. 96 – O greşeală a lui Fonte i-a permis lui Kalinic să ajungă într-o poziţie periculoasă, dar atacantul Fiorentinei s-a grăbit şi a tras lamentabil, la mare distanţă de poarta lui Rui Patricio. 

. 91 – A început prima repriză a prelungirilor. 

Este primul meci din 1980 până în prezent care se termină 0-0 într-o fază eliminatorie fără să se șuteze pe poartă măcar o data!!!

Min. 90+3 – FINALUL primelor 90 de minute! Croaţia şi Portugalia intră în prelungiri, într-unm meci în care încă nu s-a tras pe poartă. 

Min. 88 – Prima modificare şi în echipa Croaţiei. Nikola Kalinic i-a luat locul lui Mandzukic. 

Min. 87 – A doua schimbare la portughezi. Quaresma a intrat în locul lui Joao Mario.

Min. 63 – Fază controversată în careul croaţilor. După o eroare a lui Corluka, Nani a ajuns într-o poziţie periculoasă, dar nu a putut relua spre poartă. Totuşi, portughezul a fost lovit imprudent de Strinic, fază la care arbitrul ar fi putut dicta penalty. 

Min. 62 – OCAZIE IMENSĂ pentru CROAŢIA! Vida a trimis cu apul, după o lovitură liberă executată de Srna, dar mingea a trecut pe lângă poarta lui Rui Patricio. 

Min. 56 – OCAZII MARI CROAŢIA! Marcelo Brozovic a ratat două şanse de a marca în mai puţin de un minut. Mai întâi, mijlocaşul lui Inter nu a reuşit să ajungă primul la centrarea excelentă a lui Strinic, mingea fiind respinsă în corner, pentru ca apoi, după executarea loviturii de colţ, să trimită peste poartă din interiorul careului, dintr-o poziţie foarte bună. 

Min. 50 – Prima schimbare în echipa Portugaliei. Renato Sanches a intrat în locul lui Andre Gomes. 

Min. 47 – Fotbal anost. Starul portughez Cristiano Ronaldo este blocat perfect.

Croaţia – Portugalia este cel de-al 19-lea meci de la Euro 2016 fără gol marcat în prima repriză. 

Min. 46 – A început repriza a doua. 

Min. 45+1 – PAUZĂ! Croaţia şi Portugalia sunt la egalitate, scor 0-0, după o primă repriză disputată într-un ritm scăzut şi fără mari ocazii de gol!!!

Min. 30 . Acţiune periculoasă a lui Perisic, care a demarat pe partea dreaptă şi a tras cu piciorul stâng la colţul scurt, dar mingea s-a dus doar în plasa laterală. Primul şut şi pentru croaţi în această partidă. 

Min. 25 – OCAZIE PORTUGALIA! Prima şansă a meciului i-a aparţinut lui Pepe. Fundaşul de la Real Madrid a reluat cu capul, după o lovitură liberă executată de Guerreiro, de pe partea stângă, dar mingea a trecut peste poarta lui Subasic. 

Min. 18 – Nici un șut pe spațiul porții celor două echipe

Min. 16 – Nici Portugalia și nici Croația nu riscă. Duelul rămâne neschimbat, deşi naţionala lui Fernando Santos a început să fie mai curajoasă decât în primele minute de joc. 

Min. 8 –  Croaţii au avut posesia în cea mai mare parte a timpului, fără a reuşi, însă, să ameninţe poarta lui Rui Patricio. Deocamdată, portughezii acceptă cu calm presiunea adversarilor. 

Min. 1- A început meciul. Lovitura de start a aparţinut croaţilor. 

În această seară, Nani va juca meciul 100 în echipa naţională. Fostul jucător al lui Manchester United este doar al patrulea portughez care atinge acest prag, fiind într-o companie selectă, alături de Cristiano Ronaldo, Luis Figo şi Fernando Couto.

Portugalia este neînvinsă în ultimele 10 meciuri oficiale, în care a înregistrat 7 victorii şi 3 remize.

ECHIPELE DE START

Croaţia: Subasic – Srna, Corluka, Vida, Strinic – Modric, Badelj – Brozovic, Rakitic, Perisic – Mandzukic

Rezerve: Vargic, L. Kalinic – Vrsaljko, Jedvaj, KOvacic, Kramaric, Schildenfeld, Rog, N. Kalinic, Coric, Pjaca, Cop

Antrenor: Ante Cacic

Portugalia: Rui Patricio – Cedric, Pepe, Fonte, R. Guerreiro – A. Silva, William Carvalho – Joao Mario, Andre Gomes – Cristiano Ronaldo, Nani

Rezerve: A. Lopes, Eduardo – Bruno Alves, R. Carvalho, Moutinho, Eder, Vieirinha, Danilo, Renato Sanches, Rafa Silva, Eliseu, Quaresma 

Antrenor: Fernando Santos

Cele mai citite

Ce este foliculita, cum o tratăm și cum o putem preveni

Ce este foliculita? Foliculita este o afecțiune comună, în general benignă, a pielii în care foliculul de păr devine infectat/inflamat și formează o pustulă...

Cristiano Bergodi, OUT de la Rapid! Cine preia interimatul în Giulești

Rapid București s-a despărțit de comun acord de antrenorul italian Cristiano Bergodi, după o serie negativă de patru înfrângeri consecutive, în primele patru etape...

Echipamente agricole esențiale pentru o fermă

Echipamentele agricole sunt indispensabile pentru o activitate prosperă. Acestea sunt necesare pentru optimizarea proceselor, precum și pentru obținerea unor producții de calitate, indiferent că...
Ultima oră
Pe aceeași temă