10.5 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăLifestyleLIVE TEXT: Real Madrid și Atletico Madrid se întâlnesc, sâmbătă seară, în...

LIVE TEXT: Real Madrid și Atletico Madrid se întâlnesc, sâmbătă seară, în Finala Champions League

Atletico și Real își vor disputa al doilea trofeu într-o finală de Champions League din ultimele trei sezoane. Cele două grupări din Madrid s-au mai întâlnit în ultimul act din 2014, când Real a câștigat cu 4-1, după prelungiri.

Atletico Madrid a pus la punct toate detaliile pentru finala cu Real Madrid din Liga Campionilor, dar superstiţia l-a determinat pe Diego Simeone să solicite la UEFA folosirea echipamentului albastru, petiţie refuzată de forul european.

În echipamentul complet albastru, Atletico a jucat șapte din cele 12 meciuri disputate în Champions League, inclusiv două meciuri cu FC Barcelona şi cel cu Bayern Munchen din Germania.

Cu echipamentul tradiţional roş-alb, trupa lui Diego Simeone a pierdut finala cu Real Madrid din 2014 de la Lisabona, iar acum la Milano mulţi jucători şi fani consideră că tricourile albastre ar putea întoarce norocul în favoarea lor.

Real Madrid va încerca să câştige al 11-lea său trofeu în Liga Campionilor, în timp ce Atletico visează la primul său succes.

Atletico Madrid a pierdut ambele finale jucate până acum: în 1974, cu Bayern Munchen, şi în 2014, contra lui Real Madrid.

Real – Atletico se joacă sâmbătă, 28 mai, de la ora 21:45, și îl puteți citi în format LIVE TEXT pe www.romanialibera.ro.

Cele mai citite

Părerea românilor despre cazinourile pe bani reali

În momentul de față se discută foarte mult la nivel național despre cazinouri și platforme care oferă jocuri pe bani reali. Operatorii de jocuri...

Urzicile: Delicii Verzi Pline de Nutrienți și Beneficii pentru Sănătate

Urzicile, deși adesea evitate din cauza proprietăților lor iritante la contactul cu pielea, sunt o sursă valoroasă de nutrienți și au numeroase beneficii pentru...

Ce trebuie să ai în vedere atunci când dorești să achiziționezi o barcă?

De la mic la mare, cu toții simțim o atracție deosebită pentru întinderile de apă. Când eram mici, mergeam la râu sau mare și...
Ultima oră
Pe aceeași temă