9.8 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăLifestyleLIVE TEXT: România-Congo, primul amical din Italia, s-a terminat la egalitate 1...

LIVE TEXT: România-Congo, primul amical din Italia, s-a terminat la egalitate 1 la 1

Naționala de fotbal a României a jucat miercuri seară primul amical din cadrul cantonamentului din Italia. Tricolorii au întâlnit echipa similară a Statului Congo. Partida s-a jucat în localitatea Como și s-a terminat 1-1.

Tricolorii nu au făcut un meci rău în mod special în prima parte. În actul secund însă băieții lui Iordănescu nu au mai avut aceeași claritate, iar în finalul partidei în min 87 africanii au egalat prin reușita semnată de fostul atacant al Petrolului Ploiești Jeremy Bokyla.

România – Congo s-a terminat 1-1. Pentru România urmează Duminică pe 29 mai partida test cu Ucaina care va începe la ora 20.30.

România-Congo poate fi urmărit în format LIVE TEXT pe site-ul www.romnialibera.ro de la ora 21.00

…………………………………………………………………………………………….

min 90+3 Fluierul final îi prinde pe tricolori în atac, dar scorul rămâne egal. România – Congo 1-1

min 87 GOOOOL Congo! Jeremy Bokila egalează pentru formația africană, la capătul unei centrări înalte de pe dreapta, la care apărarea tricoloră a fost prinsă nepregătită.

min 84 Presing agresiv al României, în preajma careului advers. Maxim a împiedicat construcția congoleză cu un fault comis cu un blocaj întârziat. Risipă de efort și pentru Torje, care a încercat să evite un aut de poartă cu o alunecare, dar un apărător advers a protejat balonul bine.

min 79 Înlocuire și la România: iese Stanciu și intră Keșeru

min 78 Încă o modificare la africani: iese Mpoku și intră Bokila, fostul atacant de la Petrolul.

min 75 Schimbare la Congo: iese Mabwati și intră Botaka.

min 73 Ocazie pentru România! Raț a primit mingea în careu, singur cu portarul, dar a fost blocat foarte bine de Kudimbana.

min 68 Schimbare la România: iese Denis Alibec și intră Ioan Hora.

min 64 Ocazie pentru Congo! Bakambu a primit o pasă trimisă de Mpoku printre apărătorii tricolori, dar Pantilimon a ieșit din careu și i-a blocat șutul din prima cu o intrare prin alunecare.

min 60 Încă o modificare la tricolori: iese Adi Popa și intră Gabriel Torje.

min 60 Schimbare la România: iese Alexandru Chipciu și intră Alexandru Maxim.

min 57 Găman respinge mingea din careu la o fază periculoasă, chiar din fața unui atacant advers.

min 52 Bakambu a scăpat singur către poartă și a trimis pe lângă, cu un șut din unghi, dar fusese semnalizat în ofsaid.

min 51 Găman a urcat bine la un corner și a atacat mingea la colțul scurt, reușind să îi ia fața adversarului direct, dar nu a reușit să lovească mingea ideal și a trimis peste poartă.

min 49 Fază frumoasă de atac a României. Adi Popa a urcat pe dreapta și a pasat pe jos, la marginea careului. Chipciu a sărit peste minge și a lăsat foarte bine pentru Stanciu, al cărui șut din prima, pe jos, a fost apărat de goalkeeper-ul Kudimbana.

min 47 Cartonaș galben pentru Bompunga.

min 46 A început repriza secundă

min 46 Schimbare în echipa tricoloră. Ropotan este înlocuit cu Prepeliță

min 45+2 Pauză la Como, acolo unde România conduce cu 1-0 în amicalul cu R.D. Congo.

min 45+2 Finalul de repriză o prinde Congo în atac. Mabwati a reluat dintr-o poziție periculoasă o centrare venită dintr-o lovitură liberă de pe dreapta, dar nu a reușit să trimită destul de puternic și să plaseze mingea bine, iar balonul a trecut alături de poarta lui Pantilimon.

min 42 Acțiune promițătoare a României, purtată pe dreapta. Alibec a primit în mijlocul careului, dar pasa către Chipciu nu a putut trece de un fundaș advers și în cele din urmă apărarea africană a reușit să respingă.

min 39 Pintilii șutează din prima, la capătul unei faze rapide de atac a României, dar nu prinde spațiul porții.

min 38 Pantilimon prinde fără probleme un nou șut trimis direct la poartă de congolezi dintr-o lovitură liberă dintr-o poziție grea.

min 37 Ocazie pentru România! Stanciu a șutat direct la poartă dintr-o lovitură liberă de la circa 25 de metri, dar portarul Kudimbana a plonjat și a respins în lateral.

min 34 Ritmul jocului s-a mai liniștit, după ce România a marcat. 

min 29 Pantilimon a ieșit cu piciorul în față la o minge lungă trimisă pentru Bakambu și l-a lovit în cap pe atacantul lui Villarreal. Bakambu a rămas pe gazon și a primit îngrijiri medicale. În cele din urmă, s-a ridicat și a putut continua.

min 27 GOOOOL România! Nicușor Stanciu deschide scorul pentru tricolori cu un șut plasat, din afara careului, profitând de o eroare imensă a unui fundaș congolez, care a preluat prea larg o pasă venită de la portar.

min 21 Ocazie pentru România! Naționala noastră a avut o mulțime de cornere până acum și tot în urma unei lovituri de colț a venit și această șansă de gol. Centrarea a fost respinsă, în prima fază, de apărarea congoleză, dar mingea a ajuns la Chipciu, care a trimis din nou în centrul careului, de pe partea opusă. Chiricheș a reluat cu capul, dar insuficient de tare, iar balonul s-a lovit de un fundaș advers și a ricoșat înspre poartă, dar a trecut alături și tricolorii au obținut un nou corner.

min 18 Mubele șutează direct pe poartă dintr-o lovitură liberă de pe stânga, de lângă tușă, dar Pantilimon nu a avut nicio problemă în a reține balonul trimis pe jos de decarul congolez.

min 15 Ritm excelent în acest prim sfert de oră, cu multe acțiuni ofensive ale României. Au ajuns și congolezii de câteva ori la poartă, dar fără a pune cu adevărat în pericol buturile apărate de Pantilimon. 

min 8 Bakambu este lansat cu o minge lungă, dar Pantilimon iese la marginea careului și ajunge mai rapid decât atacantul lui Villarreal.

min 7 Șut de la distanță trimis de congolezi, dar Pantilimon reține fără probleme.

min 6 Șut din prima trimis de Denis Alibec din afara careului, la o minge așezată de Adi Popa, dar mingea a trecut peste poartă.

min 5 Ocazie pentru România! Săpunaru a reluat cu capul o centrare a lui Stanciu, dar mingea a trecut cu puțin peste poartă.

min 5 Acțiune bună a României, cu mingea trimisă de pe stânga până în centru la Stanciu, al cărui șut din afara careului a fost deviat în corner de apărătorii congolezi.

min 4 Start echilibrat la Como, acolo unde jocul se desfășoară mai mult la mijlocul terenului, în aceste prime minute.

România – Congo 0-0

România: Pantilimon – Săpunaru, Găman, Chiricheş, Raţ – Ropotan, Pintilii – A. Popa, N. Stanciu, Chipciu – Alibec
Congo: Kudimbana – Issama, Bompunga, Tisserand, Lomalisa – Mubele, Mabwati, Mpoku – Zakuani, Bakambu, Maghoma 

21:04 A început meciul. Stanciu şi Alibec au dat startul primului atac.

Cele mai citite

Parlamentul European consideră exploatarea maternităţii surogat o eurocrimă

Noua directivă împotriva traficului de fiinţe umane şi a protecţiei victimelor acoperă şi căsătoriile forţate şi adopţiile ilegale, potrivit actualitate.org. Parlamentul European: exploatarea maternităţii surogat...

Ciolacu apare alături de candidata Gabriela Firea și o laudă că “știe administrație”

Președintele PSD, premierul Marcel Ciolacu, o laudă pe Gabriela Firea, care a devenit, din nou, candidatul PSD la funcția de primar general al Capitalei. "Decizia...

Doliu în fotbalul românesc! A murit o legendă a Universității Craiova

Florin Oprea, portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu de campioană a României în sezonul 1973-1974, a decedat astăzi, la 76 de...
Ultima oră
Pe aceeași temă