12 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăLifestyleAstra a câştigat SuperCupa României, după 6-4 cu Steaua, la loviturile de...

Astra a câştigat SuperCupa României, după 6-4 cu Steaua, la loviturile de departajare

Astra a câştigat SuperCupa României după ce a învins Steaua, cu 5-3, după executarea loviturilor de departajare. Pentru Astra este al doilea trofeu important din istorie, după Cupa României câştigată tot în faţa Stelei şi tot după executarea şuturilor de departajare.

Cele două echipe au intrat pe terenul de joc. S-a intonat imnul României

Echipele de start:

Steaua: Arlauskis – Râpă, Szukala, Varela, Latovlevici – Prepeliță, Filip – Chipciu, Stanciu, Tănase (cpt) – Iancu

Astra: Lung jr. – Yahaya, Ben Youssef, Găman, Morais – Laban, Seto – Enache, Bukari, M. Cristescu- Budescu

Arbitru: Alexandru Tudor (Bucureşti). Asistenţi: Mircea Grigoriu (Bucureşti), Alexandru Cerei (Cluj-Napoca)

 

 

Steaua nu mai e echipa de anul trecut- are un antrenor nou, pe Costel Gâlcă, iar proiectul lui s-a pus în mişcare destul de greu- steliştii câştigând un singur amical în stagiunea de pregătire. Nu vor putea evolua în această seară Sânmărtean- suspendat, Gardos şi Popa- accidentaţi.

Astra nu e nici ea în cele mai bune zile- giurgiuvenii au probleme de loc şi au jucat doar două meciuri amicale în Italia. Nu a fost deloc rău, Astra reuşind să bifeze două remize. Astra nu poate conta în această seară pe Alibec- suspendat, Măţel- exclus din lot şi Yoda- neprezentat la lot.

Cele două echipe se cunosc destul de bine- s-au duelat şi pentru Cupa României, în ultimul meci oficial al sezonului trecut. Astra a câştigat atunci după executarea şuturilor de departajare.

Trofeul Supercupei României a fost realizat în Italia, măsoară 70 de centimetri înălţime şi cântăreşte 6 kilograme, informează site-ul oficial al FRF.

Cupa este realizată din alamă şi este placată cu argint, iar în interiorul acesteia se află o minge de fotbal suflată cu aur.

 

Cele mai citite

Gafa lui Târnovanu amână fiesta FCSB-ului! Meciul cu Farul se joacă cu titlul pe masă

FCSB a remizat în deplasare cu Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, scor 2-2, în etapa a șasea din play-off, și trebuie să mai aștepte pentru...

Iuliana Demetrescu va arbitra o semifinală de Liga Campionilor

Iuliana Demetrescu a fost delegată de UEFA la partida Chelsea – Barcelona, din semifinalele Ligii Campionilor la fotbal feminin, programată sâmbătă, 27 aprilie, de...

Colliers: Numărul locuinţelor vândute în Bucureşti, în creştere cu 18% în primul trimestru din 2024

Piaţa rezidenţială a început anul 2024 în forţă, cu un prim trimestru încheiat cu o creştere de 18% a numărului tranzacţiilor cu apartamente în...
Ultima oră
Pe aceeași temă