11.7 C
București
luni, 22 aprilie 2024
AcasăLifestyleSteaua- Rio Ave 2-1, în Grupa J a Ligii Europa

Steaua- Rio Ave 2-1, în Grupa J a Ligii Europa

Steaua este faţă în faţă cu o performanţă unică- prima victorie a roş-albaştrilor în faţa unei echipe din Portugalia. Steaua a învins Rio Ave cu 2-1 și este la a treia victorie din Liga Europa. Ambele goluri ale Stelei au fost marcate de Raul Rusescu.

Varela şi Chipciu s-au antrenat normal şi au şanse mari să joace în această seară în meciul cu Rio Ave. Vizita lusitanilor nu este pe placul fanilor care nu s-au înghesuit să cumpere bilete- mai sunt disponibile aproximativ 30.000 de tichete.  

Rio Ave a venit la Bucureşti cu gânduri mari. Lusitanii vor primele trei puncte din grupa J cu Steaua.

„Steaua are o echipă puternică, însă nu ne este teamă de nimeni. Presiunea este bună, chiar dacă există. Nu avem puncte, dar sper să reuşim să obţinem primele puncte în această grupă”, a declarat Nuno Lopes, de la Rio Ave.

Pedro Martins a convocat 19 jucători pentru meciul de pe Arena Națională și l-a lăsat acasă pe fostul jucător al CFR-ului, Lionn. Rio Ave nu a marcat până acum, în primele două meciuri jucate în grupa de Europa League.

Meciul din această seară poate fi răzbunarea lui Raul Rusescu. Stelistul a pierdut de două ori în faţa lui Rio Ave pe când juca la FC Sevilla, unde a fost împrumutat în vara lui 2013. Rusescu ştie foarte bine la ce să se aştepte din partea lusitanilor, dar şi Rio Ave ştie de ce este în stare stelistul.

“Ştiu că au schimbat antrenorul, iar unii dintre jucători au plecat, însă în mare jocul lor a rămas acelaşi. Cel mai important este că le place să aibă posesia. Chiar dacă au pierdut două meciuri în Liga Europa, sunt un adversar puternic care trebuie luat în serios. Atât pentru noi cât şi pentru ei, această dublă este foarte importantă- pe ei îi ajută să supravieţuiască în grupă, iar pe noi să ne apropiem de calificare. Vor fi două meciuri deschide oricărui rezultat în care sigur vor fi şi multe goluri marcate. Cel mai important pentru noi este să ne impunem stilul de joc pentru că ei au jucători care pot face diferenţa. Însă, la fel de important este să ne şi înţelegem adversarii”, a spus Raul Rusescu.

Partida din această seară se va disputa cu acoperişul Arenei Naţionale tras pentru protejarea suprafeţei de joc.

 

 

 

 

Cele mai citite

Gabriel Resources şi Roşia Montană Gold Corporation, acțiuni în instanțe prin care contestă sechestrul pus de autorităţile române

Acţionarul majoritar al companiei Roşia Montană Gold Corporation SA, Gabriel Resources, a dat în judecată Oficiul Registrului Comerţului de pe Lângă Tribunalul Alba, Agenţia...

Nici în 2024 nu vor fi taxe noi, promite Ciucă

Nicolae Ciucă, președintele Senatului și președinte al PNL, promite că, în anul 2024, în România nu vor fi "taxe noi". "Cota unică este foarte atractivă...

Elena Rîbakina a câștigat turneul WTA de la Stuttgart

Kazaha Elena Rîbakina a câştigat turneul WTA 500 de la Stuttgart, după ce a învins-o în finală, în două seturi simetrice, scor 6-2, 6-2,...
Ultima oră
Pe aceeași temă