12 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăLifestyleLIVE TEXT Aktobe - Steaua: 2-2. Calificarea în play-off, descisă la București

LIVE TEXT Aktobe – Steaua: 2-2. Calificarea în play-off, descisă la București

Steaua București joacă, miercuri de la ora 18.00, în deplasare, în Kazakhstan, cu FC Aktobe, în prima manșă a turul trei preliminar din Liga Campionilor. Este pentru prima dată când o echipă românească se deplasează în Asia pentru un meci din cupele europene.

Aktobe – Steaua este live text pe romanialibera.ro, de la ora 18.00 (difuzare tv: Digi Sport)

Aktobe, campioana Kazakhstanului, este una dintre cele mai îndepărtate echipe pe care le-a întâlnit Steaua în fotbalul european. Kazahii au multe secrete, pe care însă Gâlcă le-a aflat datorită "spionilor" săi din această țară. Duelul cu o echipă asiatică este posibil datorită faptului, că federația de fotbal din Kazakhstan a preferat să se afilieze la UEFA, cu toate că țara face parte din Asia Centrală.

Kazahii, cunoscuți în Europa mai ales drept o forță pe piața gazelor naturale și în industria petrolieră, au cunoscut o perioadă de boom economic, care s-a văzut și la nivelul echipelor de club, acolo unde salarii au ajuns să fie chiar mai mari decât în campionatul românesc.

Steaua, cu toate că este favorita întâlnirii, va avea în față o echipă care și-a menajat până acum cei mai valoroși și mai periculoși jucători ai săi, precum Neco, Pizzelli sau Antonov. De asemeni Gâlcă va avea da piept cu un alt antrenor de calibru, fiul marelui Gazzaev, legendă a fotbalului din URSS.

Echipele probabile:

Aktobe: Sidelnikov – Miroşnicenko, Arzumanian, Muldarov, Minero – Ţarikaiev – Korobkin, Neco, Pizzelli, Hairullin – Antonov. Antrenor: Vladimir Gazzaev.

Rezerve: Bekbaev, Tagybergen, Şabalin, Logvinenko, Zenkovici, Kapadze, Aimbetov

Steaua: Arlauskis – Rîpă, Szukala, Varela, Latovlevici –  Prepeliţă, L. Filip – Ad. Popa, L. Sînmărtean, Cr. Tănase – Chipciu. Antrenor: Costel Gâlcă.

Rezerve: Cojocaru, G. Iancu, N. Stanciu, Lemnaru, Pîrvulescu, I. Neagu, Keşeru, Vîlceanu

Cu noua achiziție, Lemnaru, pe bancă Steaua va evolua la fel cum a făcut-o în majoritatea meciurilor oficiale din debutul noului sezon. 

Manșa retur a întâlnirii dintre Steaua și Aktobe se va disputa pe 6 august, de la ora 20.30, pe Arena Națională, din București.

Cele mai citite

Care sunt cele mai populare trenduri în amenajarea băilor din hoteluri?

Hotelurile sunt esențiale în turism deoarece sunt locuri în care clienții doresc să se simtă ca acasă în timpul șederii lor. De aceea, este...

Ruptură totală între Ciolacu și Piedone: Am încheiat orice dialog şi orice ofertă pentru Cristian Popescu Piedone

Liderul PSD Marcel Ciolacu a declarat joi că a încheiat orice dialog şi orice ofertă pentru Cristian Popescu Piedone. Ciolacu îi transmise joi lui...

Boeing pierde teren în fața Airbus, dar transportul aerian își revine

După pandemie, sectorul transportului aerian a revenit în forță, iar Consiliul Internațional al Aeroporturilor (ACI) World a prezis că traficul global de pasageri va...
Ultima oră
Pe aceeași temă