21.8 C
București
sâmbătă, 11 mai 2024
AcasăLifestyleBrazilia - Croația 3-1. S-a dat startul Cupei Mondiale 2014

Brazilia – Croația 3-1. S-a dat startul Cupei Mondiale 2014

Brazilia a învins Croația, în primul meci al Cupei Mondiale, scor 3-1, după ce sud-americanii și-au dat un autogol și au beneficiat de un penalty. Cupa Mondială, desfășurată între 12 iunie – 13 iulie, a debutat, joi, de la ora 23.00, cu primul meci oficial al grupei A.

Brazilia, în ciuda scorului, nu a făcut cel mai bun meci al său, debutul fiind unul dezastruos. În prima repriză Marcelo și-a dat autogol, însă Neymar a spălat rușinea reușind să egaleze după o fază frumoasă, pornită de Oscar. Tot Neymar ducea echipa în avantaj, după ce Brazilia a primit un penalty, după o fază controversată. Oscar a reușit să fie decisiv și a închis scorul, la 3-1, după un meci mare făcut de brazilianul care coordonează și mijlocul lui Chelsea.

Grupa A

Brazilia 3 puncte +2 (golaveraj)

Camerun 0 pct.

Mexic 0 pct.

Croația 0 pct. -2 (golaveraj)

LIVE TEXT Brazilia – Croația (12 iunie, ora 23.00)

Ziua de 12 iunie este una mare pentru cei circa 1 miliard de oameni din întreaga lume, audiența estimată a partidei din această seară, care vor urmări în direct meciul Brazilia – Croația. Partida, din cadrul grupei A, este una în care echipa lui Neymar promite să facă spectacol, mai ales că la acest turneu va evolua în fața propriului public. Pe de altă parte, cu toate că au recunoscut că brazilienii sunt favoriți, croații au anunțat că vor da totul pe teren și își vor apăra corect șansele.

Echipe de start

Brazilia: Julio Cesar – Dani Alves, Thiago Silva, David Luiz, Marcelo – Luis Gustavo, Paulinho, Oscar – Hulk, Neymar, Fred. Antrenor: Luis Felipe Scolari (brazilian)

Croația: Pletikosa – Srna, Corluka/Vida, Lovren, Vrsaljko – Modric, Rakitic – Perisic, Kovacic, Olic – Jelavic. Antrenor: Niko Kovaci (sârb)

Grupa A: Brazilia, Croația, Mexic, Camerun

Cele mai citite

Biden i-a spus lui Iohannis că ceva îl deRUTTEază

IlustrațieȘ Marian Avramescu Președintele Klaus Werner Iohannis s-a întors foarte deRUT(TE)at din Statele Unite ale Americii (SUA). Aceasta după ce președintele octogenar american, Joe Biden,...

CFR anunță că s-a reluat circulaţia feroviară între Voila şi Făgăraş

Traficul feroviar între stațiile Voila și Făgăraș, pe linia simplă, a fost reluat sâmbătă la ora 11:08, conform anunțului făcut de către CFR SA. Informația...

VIDEO. Mesajul lui Mbappe. Francezul a anunțat oficial că va părăsi PSG. “Este ultimul meu an”

După șase ani de activitate la Paris Saint-Germain, Kylian Mbappe (25 de ani) a luat decizia de a pleca. Speculațiile din presa internațională s-au...
Ultima oră
Pe aceeași temă