17.3 C
București
joi, 2 mai 2024
AcasăLifestyleOlanda - Argentina 2-4. Sud-americanii, în finală cu Germania, după penalty-uri

Olanda – Argentina 2-4. Sud-americanii, în finală cu Germania, după penalty-uri

Olanda și Argentina dispută, miercuri seară, de la ora 23.00, cea de a doua semifinală a Cupei Mondiale, urmând ca una dintre ele să întâlnească Germania în finala de pe Maracana, din 13 iulie. Meciul Olanda – Argentina este înainte de toate unul al orgoliilor, având în vedere că mulți dintre jucători sunt rivali în competițiile inter-cluburi din Europa.

După masacrul de la Belo Horizonte, acolo unde Germania a învins Brazilia cu 7-1, olandezii vor încerca și ei să ajungă în finala turneului brazilian, cu toate că sud-americanii au un ușor avantaj, potrivit bookmakerilor caselor de pariuri.

Echipe probabile

Olanda: Cillessen – Verhaegh, de Vrij, Vlaar, Indi – Kuyt, Wijnaldum, Guzman, Blind – Sneijder – Robben, Van Persie (Huntelaar)

Argentina: Romero – Zabaleta, Demichelis, Garay, Rojo – Biglia, Mascherano, Perez -Messi – Lavezzi, Higuain.

Olandezii ar putea avea o problemă în cazul în care Nigel de Jong și Van Persie nu vor putea fi folosiți din cauza problemelor de sănătate, accidentare la Jong, respectiv probleme digestive la al doilea.

Brigada de arbitri va fi condusă la centru de turucul de 37 de ani, din Istanbul, Cuneyt Cakir. Decizia ar putea fi considerată una controversată, având în vedere că Olanda a contribuit decisiv la eliminarea Turciei în preliminariile CM.

Parcurs Olanda: 5-1 (Spania), 3-2 (Australia), 2-0 (Chile) – grupe; 2-1 (Mexic), 0-0/4-3 – penalty (Costa Rica).

Parcurs Argentina: 2-1 (Bosnia), 1-0 (Iran), 3-2 (Nigeria) – grupe; 1-0 (Elveția), 1-0 (Belgia).

 

Cele mai citite

Tarife pe litoral de 1 Mai. A înlemnit când i-a venit nota de plată pentru 4 sucuri și mâncare

Turiștii plecați pe litoralul românesc în aceste zile de vacanță au parte de surprize neplăcute, mai ales când le vine nota de plată. Mulți...

Rezervele valutare ale BNR, în scădere

Rezervele valutare la Banca Naţională a României (BNR) totalizau 62,511 miliarde de euro la data de 30 aprilie 2024, în scădere cu 2,7% comparativ...

Mesajul de Paști al Patriarhului Daniel: ,,Sfintele Paşti reprezintă sărbătoarea iertării, a păcii şi a bucuriei”

Patriarhul Daniel a transmis credincioșilor un mesaj cu ocazia Sfintelor Paști: „Învierea din morţi a Domnului Iisus Hristos cel Răstignit este adevărul central al Sfintei...
Ultima oră
Pe aceeași temă