16.6 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăLifestyleLIVE TEXT Steaua - Stromsgodset: 2-0. FINAL DE MECI în Liga Campionilor

LIVE TEXT Steaua – Stromsgodset: 2-0. FINAL DE MECI în Liga Campionilor

Steaua întâlnește Stromsgodset, miercuri, de la ora 20.30, în returul dublei manșe din turul al doilea preliminar al Ligii Campionilor. Meciul va fi decisiv, câștigătoarea urmând să evolueze în turul al treilea. În tur rezultatul a fost de 1-0 pentru campioana României.

Partida se desfășoară pe Arena Națională, acolo unde mai mult de jumătate din stadion va fi plină. Partida este live text pe romanialibera.ro.

Echipe probabile          

Steaua (4-2-3-1): Arlauskis – Rapa, Szukala, Varela, Latovlevici – Sanmartean, Prepelita – Parvulescu, Chipciu, Tanase – Iancu.

Stromsgodset (4-3-3): Kwarasey – Vilsvik, Storbaek, Hoibraten, Hamoud – Junior, Abu, Gossum – Storflor, Ogunjimi, Kastrati

Steaua este la un pas de turul al treilea al Ligii Campionilor, acolo unde, cel puțin la o primă vedere, posibilele adversare vor fi ceva mai accesibile decât Stromsgodset. Totuși returul cu norvegienii se anunță unul extrem de dificil, campioana Norvegiei, demonstrând în repetate rânduri că poate face jocuri nesperat de bune pe terenuri străine.

Gâlcă a promis că elevii săi vor aborda meciul cu mai multă concentrare și că se așteaptă ca Steaua să câștige fără emoții. Cu un lot la jumătate din valoarea Stelei, Stromsgodset a dominat prima repriză din Norvegia, după care steliștii au luat frâiele partidei, reușind să înscrie și un gol, prin Iancu. Un semnal de alarmă îl reprezintă ratările, în cascadă, de la Drammen, ale steliștilor.

Casele de pariuri o dau favorită, evident, pe Steaua, campioana României având o cotă medie de 1.50. Stromsgodset primește cota 5.00, mai probabil decât victoria norvegienilor fiind un scor egal, cu o cotă de 4.20.

Dacă va trece de Stromsgodset Steaua va întâlni câștigătoarea dintre Aktobe (Kazakhstan) și Dinamo Tblisi (Georgia), meci disputat tot miercuri, de la ora 18.00. Aktobe, care s-a impus în tur cu 1-0, valorează o treime din lotul Stelei, iar echipa nu este una cu pretenții, astfel că diferența de valoare ar fi mult mai radicală pentru steliști decât în turul al doilea.

Cele mai citite

CSM a respins suspendarea judecătoarei Ancuța Popoviciu din funcție

Consiliul Superior al Magistraturii(CSM) a respins suspendarea Ancuței Popoviciu din funcţie, asa cum ceruse Inspecția Judiciară, potrivit europafm.ro. Săptămâna trecută, chiar judecătoarea ceruse să se...

Sepsi-FCSB 2-2 și titlul se amână în SuperLiga I

Sepsi OSK Sfântu Gheorghe a terminat la egalitate cu FCSB, 2-2 (1-2), miercuri seara, pe teren propriu, într-o partidă din etapa a şasea a...

Preţurile la electricitate şi gaze în UE au scăzut în 2023, după explozia din 2022 (Eurostat)

Facturile la electricitate şi gaze ale consumatorilor europeni au scăzut în a doua jumătate a anului trecut, după creşterea care a început după războiul...
Ultima oră
Pe aceeași temă