9.8 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăLifestyleSteaua Bucureşti - Rosenborg 1-0. Campioana României a pierdut Liga Europa

Steaua Bucureşti – Rosenborg 1-0. Campioana României a pierdut Liga Europa

Steaua București a câștigat cu 1-0 meciul din turul al doilea cu Rosenborg Trondheim, dar a fost eliminată din Europa League, întrucât, în meciul din primul tur Rosenborg a surclasat Steaua cu 3-0.

90+3' –  Un alt fotbalist din echipa adeversă primește o atenționare din partea arbitrilor. Este vorba de Helland, care este avertizat pentru o intervenţie periculoasă asupra lui Toşca. 

85' –    Echipa lui Becali a primit o nouă penalizare din partea arbitrilor. De data aceasta vizat a fost Chipciu, care a primit cartonaşul galben, după un fault asupra lui Midtsjo. 

 75' – Antrenorul Stelei a făcut ultima schimbare, înainte de finalul meciului. Este vorba de Rareş Enceanu, care a intrat pe teren în locul lui Filip. 

71' – Situație periculoasă la poarta Stelei. Jensen a avut ocazia să restabilească egalitatea, însă a șutat pe lângă poarta lui Niță.

70' –  Filip a primit cartonașul galben pentru că l-a faultat dur pe Jensen. Steaua începe să joace tot mai agresiv, în speranța unei reveniri de ultim moment.

61' – Bjordal a fost aproape de autogol, după o centrare în faţa porţii a lui Tade. 

58' – Șansă uriașă pentru Steaua de a face 2-0, însă Tade șutat slab din din interiorul careului, iar Andre Hansen a prins mingea. 

54' – Steaua înscrie primul gol prin Adi Popa. Astfel,campioana României mai speră la o revenire după scorul de 0-3 din primul tur al play-off-ului Ligii Europa.  

51' –  Și Jensen a fost avertizat pentru un fault asupra lui Toşca.  

47' –  Arbitrii au acordat primul avertisment pentru gazde. Astfel, Bjordal a primit cartonaşul galben, după o intervenţie dură asupra lui Tade. 

46' – Mirel Rădoi face o nouă modificare: Paul Papp i-a luat locul lui Alcenat. 

46' – Prima schimbare la Steaua. Gregory Tade îl înlocuiește pe Gabi Iancu. 

A început a doua repriză a meciului dintre  Steaua Bucureşti și Rosenborg Trondheim

45+4– S-a terminat prima repriză a meciului dintre Steaua și Rosenborg Trondheim. Cele două echipe de fotbal sunt la egalitate, scor 0-0, după o primă repriză în care nu au fost înregistrate ocazii importante la cele două porţi. 

43' – Ocazie pentru gazde. Konradsen a profitat de neatenția steliștilor și a fost aproape să înscrie. Totuși, Rosenborg a obţinut doar un corner.  

41' – Gabi Iancu trimite primul şut pe poartă, cu patru minute înainte de pauză, însă fără rezultat. Șutul slab al atacantului stelist a fost reținut de Andre Hansen.

20'–  Centrare periculoasă în fața porții a lui Stanciu, însă fără rezultat. Portarul echipei Rosenborg Trondheim, Andre Hasen, a fost pe fază  și a prins mingea.

13' –  Iancu a fost penalizat de arbitru cu cartonaş galben, întrucât l-a lovit cu cotul pe Bjordal.

10' – Helland a trimis primul şut pe poartă, dar șutul din marginea careului a fost slab, iar Niţă a prins mingea. 

Echipe:

Steaua: Cojocaru – Alcenat, Papp, Toşca, Guilherme – Muniru, L. Filip – Ad. Popa, Hamroun, Chipciu – Tade

Rezerve: Nita, Rapa, Carp, N. Stanciu, Tudorie, Tahar, G. Iancu.

Rosenborg: Andre Hansen – Svensson, Bjordal, Eyjolfsson, Skjelvik – Jensen, Selnaes, Midtsjo – Helland, Soderlund, Mikkelsen

Rezerve: Al. Hansen, Dorsin, Pedersen, Stamnestro, Konradsen, Vilhjalmsson, De Lanlay.

———-

Meciul Steaua Bucureşti – Rosenborg Trondheim, din manșa secundă a play-off-ului Ligii Europa, se va disputa, joi seară, de la ora 21, la Trondheim şi va fi transmis în direct de către postul de televiziune PRO TV. 

România liberă va transmite direct, în format LIVE TEXT, tot ce se întâmplă la Trondheim.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă