21.6 C
București
duminică, 19 mai 2024
AcasăLifestyleStromsgodset - Steaua 0-1. Steliștii câștigă prima manșă cu norvegienii

Stromsgodset – Steaua 0-1. Steliștii câștigă prima manșă cu norvegienii

Steaua București întâlnește miercuri, de la ora 20.30, campioana Norvegiei, Stromsgodset, în deplasare, în turul al doilea preliminar al Ligii Campionilor. Elevii lui Costel Gâlcă vor da piept cu unul dintre cei mai dificili adversari posibili din această etapă.

Stromsgodset – Steaua este live text pe romanialibera.ro, de la ora 20.30

Echipe probabile

STROMSGODSET: Kwarasey – Hamoud, Hoibraten, Saetra, Storbaeck – Fossum, Abu, Santos – Storflor, Kovacs, Kastrati. Antrenor: David Nielsen.

STEAUA: Arlauskis – Râpă, Szukala, Varela, Latovlevici – Prepeliță, L. Filip – Chipciu, Sânmărtean, C. Tănase – Keșeru. Antrenor: Constantin Gâlcă.

Partida se dispută pe stadionul din municipiul Drammen, al șaselea oraș ca mărime al Norvegiei. Totuși stadionul local este de mărimi reduse, având o capacitate de circa 7-8000 locuri. O posibilă problemă pentru steliști este faptul că gazonul pe care vor juca este unul sintetic, o premieră pentru elevii lui Gâlcă.

Meciul Stromsgodset – Steaua va fi arbitrat de o brigadă olandeză, condusă la centru de Serdar Gozubuyuk.

Cu toate că Steaua este peste Stromsgodset la majoritatea capitolelor, casele de pariuri oferă cote apropiate celor două echipe. Steaua are însă un ușor avantaj. Campioana Norvegiei, de anul trecut, se află în actualul sezon, care a început deja în țara nordică, pe locul al doilea, după 15 etape, cu șase puncte în spatele liderului Molde.

Cele mai citite

Gabriela Firea promite aeroportul București Sud

Gabriela Firea, candidatul PSD la funcția de primar general al Capitalei, promite că va construi aeroportul București Sud, în cazul în care va fi...

Universitatea Craiova – „U” Cluj, în finala barajului pentru Conference League. „Șepcile Roșii” au învins Oțelul

Ultima echipă care va reprezenta România în cupele europene se va decide dintre Universitatea Cluj și Universitatea Craiova, după ce formația antrenată de Ioan...

ANCOM: Veniturile raportate de sectorul telecom din România au stagnat la 3,4 miliarde de euro, în 2023

Numărul utilizatorilor de Internet fix care au ales servicii prin fibră optică a ajuns la cinci milioane, la finele anului 2023, în creştere cu...
Ultima oră
Pe aceeași temă