10.7 C
București
sâmbătă, 11 mai 2024
AcasăLifestyleLIVE TEXT SUA - Germania: 0-1. Duelul titanilor - Klinsmann vs Low,...

LIVE TEXT SUA – Germania: 0-1. Duelul titanilor – Klinsmann vs Low, în grupa G

A început partida SUA – Germania, disputată de la ora 19.00, pe stadionul din Recife, în ultima etapă a grupelor Cupei Mondiale din Brazilia.Meciul va stabili ierarhia finală în grupa G, înaintea optimilor. SUA – Germania are loc la aceeași oră cu meciul Portugalia – Ghana, unul care mai poate conta doar pentru stabilirea locului 2.

Meciul serii SUA – Germania este transmis la TV, pe TVR 2 și poate fi urmărit pe romanialibera.ro, în format live text, de la ora 19.00. Dincolo de mizele celor două echipe, confruntarea este una a doi antrenori care au scris istorie pentru fotbalul german: Joachim Low versus Jurgen Klinsmann. Au lucrat împreună la selecționata germană, în trecută, iar acum vor fi față în față, Low de partea Germaniei, iar Kilsmann, în fruntea americanilor.

Întâlnirea dintre SUA și Germania este una cu mize diferite pentru fiecare echipă în parte. Americanii s-ar mulțumi și cu un loc doi, cu toate că această poziție poate fi atacată atât de Ghana, cât și de Portugalia, în cazul în care SUA pierde cu Germania. De aceea un rezultat de egalitate le-ar asigura prezența în optimi americanilor.

În tabăra germană există, însă, un singur rezultat mulțumitor, victoria. Nemții nu ar mai putea fi detronați decât dacă ar pierde la scor cu SUA, astfel că nu au motive reale de îngrijorare. Totuși, în cazul în care vor privi mai relaxat meciul din această seară, elevii lui Low ar putea comite erori în apărare, ceea ce s-a întâmplat și la meciul cu Ghana, încheiat la 2-2. În plus o înfrângere nu le-ar pica prea bine nemților înaintea optimilor, iar un rezultat de egalitate s-ar putea dovedi destul de fragil de păstrat timp de 90 de minute, într-un astfel de meci.

Echipe de start

SUA: Howard, Gonzalez, Bradley, Besler, Beasley, Dempsey (c), Jones, Davis, Beckerman, Zusi, Johnson

Antrenor: Jurgen Klinsmann

Germania: Neuer, Howedes, Hummels, Schweinsteiger (Gotze 76'), Ozil, Podolski (Klose 45'), Muller, Lahm (c), Mertesacker, Kroos, Boateng

Antrenor: Joachim Low

Centralul partidei este arbitrul Ravshan Irmatov (Uzbekistan).

În optimi, a doua clasată din grupa G va juca împotriva câștigătoarei grupei H, Belgia.

Vezi aici clasamentul grupelor de la Cupa Mondială din Brazilia UPDATE

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă