13.9 C
București
vineri, 17 mai 2024
AcasăLifestyleTrencin - Steaua: 0-2. Victorie pentru campioana României la debutul în noul...

Trencin – Steaua: 0-2. Victorie pentru campioana României la debutul în noul sezon al Ligii Campionilor

Steaua s-a impus cu scorul de 2-0, la Zilina, în fața echipei AS Trencin, în prima manșă a turului al doilea preliminar din Liga Campionilor. Mirel Rădoi a debutat cu victorie, în cupele europene, în cariera sa de antrenor.

Golurile steliștilor au fost marcate de Stanciu (min 63), din lovitură liberă și de Hamroun (min 70) după un atac susținut de linia mediană, în urma unei centrări a lui Adi Popa.

Echipa folosită de Steaua: Cojocaru – Papp, Tamaş, Varela, Guilherme – Muniru, Breeveld (Tahar ’81) – A. Popa, N. Stanciu, Chipciu (Hamroun ’59) – Tade (Tudorie ’87). Director sportiv: Mirel Rădoi.

Returul se va disputa pe Arena Națională, pe 22 iulie.

—-

Live Text Trencin – Steaua: 0-2 (turul al doilea preliminar, Liga Campionilor)

Min 90+2: FINAL DE MECI.

Min 83: Ultimele minute au fost marcate de schimbări, atât la Steaua, cât și la Trencin, două cartonașe galbene. Niciuna dintre echipe nu pare să mai aibă forța de a înscrie.

Min 80: Partida se îndreaptă spre o victorie clară a Stelei, cu toate că primele aproape 60 de minute roș-albaștrii au avut probleme destul de mari.

Min 75: Meciul s-a schimbat radical, atacurile slovacilor pierzându-se la marginea careului stelist, în timp ce roș-albaștrii au posesia.

Min  70: GOOOL, STEAUA. Hamroun duce scorul la 2-0. Se pare că Steaua a câștigat pariul Hamroun, jucător care nu promitea foarte mult și care în sezonul trecut a evoluat la Oțelul, echipă retrogradată.

Min 63: GOOOL, STEAUA. Stanciu deschide scorul din lovitură liberă dintr-o fază foarte dificilă. Cel care este privit ca un continuator al lui Tănase a trimis perfect direct pe poartă.

Min 58: Atacurile Stelei sunt destul de slabe, iar elevii lui Rădoi nu dau semne că ar putea schimba ceva în plan ofensiv. Trencin este echipa care reușește să ducă mingea până la careul advers, cu toate că slovacilor pare să le lipsească omul de gol.

Min 55: Meciul decurge în favoarea gazdelor, care sunt mai incisive, iar scorul de 0-0 avantajează Trencin.

Min 53: Varela este la pământ, după un fault destul de urât asupra sa. Se recuperează la marginea terenului.

Min 50: Slovacii se apără foarte sus.

Min 47: Noi incursiuni ale slovacilor la poarta Stelei. Rădoi trebuie să producă schimbări majore de tactică, altfel riscă să încheie dezastruos meciul său de debut în cupele europene.

Min 46: A început repriza a doua.

Min 45: PAUZĂ. Prima repriză trage mari semnale de alarmă pentru echipa lui Rădoi.

Min 43: Portarul slovacilor șomează de minute bune. Trencin a arătat că poate profita de momentele de slăbiciune ale campioanei României.

Min 40: FAZE PERICULOASE la poarta Stelei. Echipa lui Rădoi este în corzi de 2 minute, iar Guilherme a scos o minge de pe linia porții. Steliștii scapă între timp de o altă fază de gol.

Min 37: Steaua continuă ofensiva la poarta Slovaciei. Adi Popa, Tade, Chipciu sunt principalii piloni din atacul stelist.

Min 34: GOL ANULAT pentru Steaua! Varela a reluat în poartă la o lovitură liberă, însă el se afla în ofsaid.

Min 33: Se joacă pe contre destul de mult. Slovacii au cea mai mare ocazie de gol a lor, dar mingea se duce pe lângă poartă.

Min 31: Adi Popa oferă o nouă fază periculoasă. Stelistul se descurcă singur foarte bine atunci când este pus față în față cu fundașii adverși.

Min 28: Adi Popa reia periculos spre poartă, dar Tade nu reușește să împingă mingea în poartă. Steaua are parte de câteva momente de respiro.

Min 25: Meciul devine mai echilibrat, iar în acest moment orice este posibil. Din principală favorită Steaua arată acum ca o egală a echipei slovace.

Min 23: Steaua stă deocamdată în defensivă. Muniru, fratele celebrului Muntari, se descurcă bine la centrul terenului.

Min 20: Steaua nu a mai creat faze periculoase de minute bune. Echipa lui Rădoi ar putea fi penalizată de către adversari pentru acest lucru.

Min 17: Meciul nu a oferit prea multe până acum, cu excepția a cel mult 1-2 faze de ambele părți, cu steliștii ceva mai incisivi. 

Min 15: Trencin începe să aibă posesia balonului, însă presingul Stelei funcționează foarte bine. Echipa lui Rădoi a avut ocazii mai clare.

Min 13: Van Kessel le dă emoții steliștilor, la o fază la care apărarea construită de Rădoi a fost surprinsă. Cojocaru scapă însă cu bine.

Min 11: Steaua a fost echipa cu jocul mai periculos în prima parte a meciului, cu toate că la centrul terenului situația a fost destul de echilibrată.

Min 8: Stadionul nu este plin așa cum anunțau gazdele. Circa 7.500 locuri sunt ocupate din capacitatea maximă de 11.500. Doar 200 steliști au făcut deplasarea la Trencin. Echipa slovacă este însă susținută foarte vocal de către propriii fani.

Min 5: Steaua are posesia balonului. Slovacii sunt destul de ușor de surprins în defensivă, acolo unde Tade arată că poate să le pună mari probleme.

Min 3: Steaua are începutul meciului. Tade trage de la marginea careului de 16 metri, însă mingea se duce mult peste. Se simte clasa atacantului adus de la CFR Cluj, însă acesta are nevoie de mai mult timp pentru a se adapta, având în vedere că este la Steaua abia de câteva zile.

Min 1: Steliștii au pregătit o surpriză prin introducerea lui Tade ca titular.

Echipa de start Steaua: Cojocaru – Papp, Tamaş, Varela, Guilherme – Muniru, Breeveld – A. Popa, N. Stanciu, Chipciu – Tade

Echipa de start Trencin: Semrinec – Cogley, Ramon, Rundic, Madu – Ibrahim, Lobotka, Bero – Guba, Jairo, van Kessel

UPDATE 21.29: A început partida.

—-

LIVE TRENCIN STEAUA. Steaua întâlnește, marți, de la ora 21.30, echipa slovacă AS Trencin în prima manșă a turului al doilea preliminar al Ligii Campionilor. Cele două se vor duela pentru prima dată în istoria lor.

Meciul AS Trencin – Steaua are loc pe stadionul municipal, din Zilina, o arenă renovată în urmă cu doar câțiva ani, cu o capacitate de 11.200 locuri. Meciul se va desfășura cu casa închisă, iar atmosfera se anunță una de zile mari.

LIVE TRENCIN STEAUA. Echipa antrenată de Mirel Rădoi va avea în fața sa un adversar similar ca profil cu Ludogoreț, echipă în fața căreia rata calificarea în grupele Ligii Campionilor, anul trecut. “Ajax” de Slovacia, Trencin a câştigat în premieră atât campionatul, cât şi Cupa iar acum își pune speranțele într-un parcurs european cu fruntea sus.

Slovacii au spus clar că Steaua este echipa favorită, însă asta și pentru a muta presiunea de pe umerii lor pe cei ai echipei lui Rădoi. Cu toate că pe hârtie diferența este una uriașă, Steaua este dezavantajată la capitolul tehnic, în condițiile în care Mirel Rădoi este un antrenor debutant, iar ultimele rezultate ale echipei sale au lăsat de dorit.

LIVE TRENCIN STEAUA. Meciul de marți este primul din dubla manșă pe care o vor disputa cele două, iar un rezultat de egalitate ar putea fi luat în considerare de Rădoi. Returul de pe Arena Națională va fi însă unul dificil, dacă roș-albaștrii nu se vor impune la Zilina.

Citește și Avancronică Trencin – Steaua: Surprizele pregătite de slovaci și obiectivul neanunțat al lui Rădoi

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cele mai citite

Iohannis o poate acuza pe Andra că i-a furat opera “Pas cu pas”

Ilustrație: Laurențiu Mușoiu Dacă își tot vede năruit visul de a ajunge secretar general al Alianței Atlanticului de Nord (NATO), iar cu meditațiile nu...

Guvernanții au nevoie de Big Brother ca să vadă problemele școlii românești

Este tot mai evident că decidenții politici, dar și o mare parte a societății, au uitat menirea școlii. Cu întârziere considerabilă, politicienii din țara noastră...

„Libertate” deschide ediția 2024 a Festivalului de Film Românesc în Israel

„Un adevărat tur de forță al cinematografiei românești în Israel” – astfel a caracterizat directorul Institutului Cultural Român de la Tel Aviv evenimentul cel...
Ultima oră
Pe aceeași temă