12.7 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăLifestyleLovitură grea pentru Petrolul. Problemele cu justiția au alungat sponsorul principal

Lovitură grea pentru Petrolul. Problemele cu justiția au alungat sponsorul principal

Petrolul Ploiești și-a pierdut sponsorul principal, producătorul auto Opel, din cauza problemelor cu justiția pe care le au acționarii clubului prahovean. După intrarea în insolvență, aceasta este a doua lovitură primită de Petrolul.

Directorul executiv al FC Petrolul Ploieşti, Alexandru Crângu, a anunţat că principalul sponsor al echipei a renunţat la colaborare, conform Mediafax.

Conform oficialului clubului ploieştean, există discuţii cu mai multe societăţi, în această săptămână urmând să se parafeze un nou contract de sponsorizare.

Clubul ploieştean aşteaptă tranşa a doua din drepturile de telivizare a partidelor din Liga I, aproximativ 1,2 milioane euro, bani ce vor asigura plata salariilor pe luna ianuarie şi cheltuielile curente până în vară.

Suporterii echipei Petrolul Ploieşti au anunţat că vor organiza, vineri, un miting de sensibilizare cu privire la situaţie formaţiei pregătite de Mircea Rednic. Acţiunea va avea loc pe platoul Palatului Culturii, de la ora 17:00, iar la finalul acesteia suporterii se vor deplasa la Stadionul Ilie Oană pentru a susţine echipa la meciul cu FC Braşov.

Partida Petrolul Ploieşti – FC Braşov, din cadrul etapei a XVIII-a a Ligii I, prima a returului, se va disputa vineri, de la ora 20.30.

Cele mai citite

Dosar de corupție la nivel înalt în Rusia: unul din adjuncții ministrului rus al apărării a fost arestat

Un adjunct al ministrului rus al apărării, Timur Ivanov, a fost arestat pentru presupusă corupţie, a anunţat marţi Comitetul de Anchetă rus, notează AFP,...

Protejarea pădurilor din Ilfov este piatra de temelie a viitoarei Centuri Verzi București-Ilfov

Înscrisă ca amendamente la noul Cod Silvic, protejarea pădurilor din Ilfov împotriva exploatărilor comerciale, piatra de temelie a viitoarei Centuri Verzi București-Ilfov, a fost...

Inovație pe piața muncii: munca fără contract

Ministerul Muncii a anunţat că orice persoană cu vârsta de cel puţin 16 ani va putea să câştige bani în plus. Va putea face...
Ultima oră
Pe aceeași temă