14.3 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăLifestyleLovitură pentru granzii din fotbalul spaniol: fără transferuri în 2015-2016

Lovitură pentru granzii din fotbalul spaniol: fără transferuri în 2015-2016

Fotbalul spaniol continuă să primească o nouă interdicție la transferuri. După ce ultima dată clubul vizat a fost Barcelona, noile cluburi luate în vizor sunt Real Madrid și Atletico Madrid.

“Real Madrid şi Atletico Madrid nu vor putea achiziţiona jucători în vara acest an şi probabil nici în perioada de mercato din ianuarie 2016, conform unei decizii FIFA în acest sens”, a scris cotidianul AS.

Cele două cluburi vor fi sancționate din aceeași cauza ca și Barcelona, ele fiind acuzate de transferarea unor jucători minori. Atletico a primit deja o înștiințare, în timp ce Real urmează să fie informată de către FIFA cu privire la sancțiune.

Prima fereastră de transferuri în care cluburile madrilene vor avea interdicție este cea din vara lui 2015, atunci când vor avea loc cele mai importante mutări ale anului în Europa. Perioada de interdicție ar putea fi extinsă și pentru iarna dintre 2015-2016.

La fel ca şi FC Barcelona, care are interdicţie până în ianuarie 2016, cele două cluburi sunt acuzate de nereguli în transferul de jucători minori.

Cele mai citite

Producția de cărbune a scăzut

Producţia de cărbune net a României a totalizat, în primele trei luni ale acestui an, 511.600 tone echivalent petrol, fiind cu 11,6% mai mică...

Producția de cărbune a scăzut

Producţia de cărbune net a României a totalizat, în primele trei luni ale acestui an, 511.600 tone echivalent petrol, fiind cu 11,6% mai mică...

Iuliana Beregoi, despre cum reușește să se împartă între viața profesională și cea personală: “Sincer…”

Iuliana Beregoi este recunoscută ca una dintre cele mai apreciate artiste, vloggerițe și actrițe din România și Republica Moldova. La doar 19 ani, tânăra...
Ultima oră
Pe aceeași temă