10.6 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăLifestyleLucescu, după Șahtior - Porto 2-2: Eram euforic, dar acum sunt foarte...

Lucescu, după Șahtior – Porto 2-2: Eram euforic, dar acum sunt foarte supărat

Mircea Lucescu a trecut de la stări de euforie la dezamăgire totală într-unul dintre cele mai dramatice meciuri din Liga Campionilor. Echipa sa, Șahtior Donețk a fost egalată de către Porto în ultimele 5 minute ale partidei, după ce în minutul 89 avea 2-0.

"Eram foarte fericit înainte de finalul meciului, eram euforic. Apoi am primit două goluri. Sunt foarte supărat şi nu vreau să vorbesc mai mult acum", a spus Lucescu, conform Mediafax.

Tehnicianul formaţiei FC Porto, Julen Lopetegui, a afirmat că echipa sa merita să câştige partida cu Şahtior Doneţk: "Sunt încântat de performanţa noastră. Dacă vom continua pe acest drum, vom acumula multe puncte şi ne vom califica în faza următoare. Va trebui să câştigăm următorul meci pentru a ne consolida poziţia în grupă. Cred că meritam să câştigăm trei puncte în această seară, nu doar unul. Dar adversarii te pedepsesc dacă faci greşeli".

Formaţia Şahtior Doneţk, pregătită de Mircea Lucescu, a terminat la egalitate, marţi, scor 2-2 (0-0), partida susţinută pe teren propriu împotriva echipei portugheze FC Porto, contând pentru etapa a doua a Grupei H a Ligii Campionilor, după ce în minutul 89 conducea cu 2-0. Golurile partidei au fost marcate de Alex Teixeira, în minutul 52, şi Luiz Adriano, în minutul 85, respectiv Jackson Martinez '89 penalti şi '90+4.

Clasamentul Grupei H este următorul: 1. FC Porto – 4 puncte, 2. BATE Borisov – 3 puncte, 3. Şahtior Doneţk – 2 puncte, 4. Athletic Bilbao – 1 punct.

În etapa a treia, care se va disputa la 21 octombrie, se vor disputa partidele BATE Borisov – Şahtior Doneţk şi FC Porto – Athletic Bilbao.

Cele mai citite

Boeing pierde teren în fața Airbus, dar transportul aerian își revine

După pandemie, sectorul transportului aerian a revenit în forță, iar Consiliul Internațional al Aeroporturilor (ACI) World a prezis că traficul global de pasageri va...

Preţurile la electricitate şi gaze în UE au scăzut în 2023, după explozia din 2022 (Eurostat)

Facturile la electricitate şi gaze ale consumatorilor europeni au scăzut în a doua jumătate a anului trecut, după creşterea care a început după războiul...

Premierul Ciolacu a convocat ședința de guvern la Timișoara, unde PNL a acceptat să susțină candidatul PSD

Ședința de guvern din ziua de joi, 25 aprilie 2024, se va desfășura la Timișoara, reiese din comunicatele transmise de Guvernul României. Programul oficial al...
Ultima oră
Pe aceeași temă