9.5 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăLifestyleLucescu, în presa turcă: La vară voi părăsi Șahtior Donețk. E de...

Lucescu, în presa turcă: La vară voi părăsi Șahtior Donețk. E de neacceptat!

Fotbalul din Ucraina are mari probleme din cauza războiului cu separatiștii din estul țării, iar Șahtior Donețk se află în pericolul de a-și pierde antrenorul care a dus-o pe culmile succesului. Tehnicianul Mircea Lucescu vrea să plece din Ucraina în această vară.

Nu este pentru prima dată când presa turcă vehiculează noi zvonuri cu privire la revenirea lui Mircea Lucescu în Turcia. De această dată chiar Mircea Lucescu vorbește despre posibila sa plecare din fotbalul ucrainean, într-un interviu pentru cotidianul Millet, citat de Mediafax.

În ultimele zile, presa turcă a notat că Lucescu ar urma să preia conducerea tehnică a echipei Fenerbahce, însă românul a negat acest zvon.

“Vreau să subliniez un lucru, să nu vorbim de acord, nici măcar nu am discutat cu cineva. Nu mi-a sunat telefonul nici măcar o dată pentru aşa ceva. În plus, în ultima perioadă am fost departe de campionatul Turciei. Nu ştiu în detaliu cine la ce echipă joacă. Urmăresc de departe. (…) Adevărul este că la finalul sezonului voi pleca de aici. Pentru că suntem în mijlocul războiului. Dacă s-ar întâmpla aşa ceva în Africa aş înţelege, dar suntem în Europa în război. Este o situaţie neacceptabilă. Pe de altă parte avem discuţii cu federaţia cu privire la formatul campionatului. Avem toate meciurile în deplasare. Condiţiile de muncă sunt dificile. Vreau să spun încă o dată, nu ptiu ce va fi la finalul sezonului, dar până în acest moment nu am discutat şi un m-am înţeles cu nimeni din Turcia”, a spus Mircea Lucescu.

Mircea Lucescu se află la conducerea tehnică a echipei Şahtior Doneţk din 2004. Lucescu a pregătit în Turcia formaţiile Galatasaray (2000-2002) şi Beşiktaş (2002-2004). De când a plecat din Turcia, numele tehnicianului român a fost vehiculat frecvent în legătură cu echipele importante din Super Lig.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă