11 C
București
duminică, 28 aprilie 2024
AcasăLifestyleLucescu, înaintea duelului cu Bayern: "Vom fi eroi dacă ne vom califica...

Lucescu, înaintea duelului cu Bayern: “Vom fi eroi dacă ne vom califica în sferturi”

Mircea Lucescu, antrenorul lui Şahtior Doneţk, a spus că el și echipa sa vor fi niște "eroi" dacă vor reuși să o elimine din optimile Ligii Campionilor pe Bayern Munchen.

"Am 13 brazilieni în lot şi ei vor să se revanşeze după ce Germania a învins naţionala lor în semifinalele Cupei Mondiale. Vom fi eroi dacă ne vom califica în sferturile de finală. Întâlnim un adversar extrem de puternic, care tocmai a învins în campionat pe Hamburger SV cu scorul de 8-0, dar în fotbal totul este posibil", a spus Lucescu, conform Mediafax.

Fundaşul croat Darijo Srna a afirmat că Şahtior Doneţk nu are nimic de pierdut. "Este minunat să întâlneşti una dintre cele mai bune echipe din Europa. Nu ne este frică, deoarece nu avem nimic de pierdut. Nicio echipă nu este câştigătoare înainte de a intra pe teren. Noi vom juca pentru Ucraina, o ţară sfâşiată de război", a precizat Srna.

Partida Şahtior Doneţk – Bayern Munchen, din prima manşă a optimilor de finală ale Ligii Campionilor, se va disputa marţi, de la ora 21.45, la Lvov.

Cele mai citite

Așteptarea de 9 ani a luat sfârșit. FCSB e noua campioană a României la fotbal

Un singur punct mai avea nevoie FCSB, în meciul de sâmbătă seara cu Farul Constanța, pentru a se încorona noua campioană a Superligii. În...

Deputatul conservator Dan Poulter a trecut în barca Partidului Laburist

Deputatul conservator Dan Poulter, fost ministru al sănătăţii, a declarat sâmbătă presei că se alătură Partidului Laburist, ceea ce reprezintă un motiv de îngrijorare...
Ultima oră
Pe aceeași temă