20.8 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăLifestyleLucescu, la împlinirea a 69 de ani: Nu e loc de sărbătorit...

Lucescu, la împlinirea a 69 de ani: Nu e loc de sărbătorit în Ucraina

Mircea Lucescu, antrenorul lui Șahtior Donețk, a declarat, marți, cu ocazie împlinirii a 69 de ani, că în Ucraina situația este mult prea tensionată pentru a fi loc de sărbătorit. Tehnicianul român nu ia în considerare, în viitor, o întoarcere în fotbalul românesc.

"Mă simt perfect la 69 de ani, eu nu simt vârsta în niciun caz. Mergem mai departe, încercăm să facem faţă situaţiilor. Nu sărbătoresc azi pentru că situaţia este de aşa natură încât nu este loc de sărbătorit. Sărbătorit am fost pe timp de pace, acum este mai greu. A fost o masă cu preşedintele şi cu jucătorii, după-amiază urmează şedinţa tehnică şi antrenamentul, iar diseara ne întâlnim să le dau un pahar de şampanie, ne îmbrăţişăm şi atâta tot", a declarat Lucescu, la Dolce Sport.

Cu privire la viitorul său tehnicianul declară că este mulțumit la actuala echipă. El nu ia în considerare o întoarcere în țară, având în vedere mai ales faptul că la Șahtior are performanțe deosebite și că evoluează la cel mai înalt nivel cu echipa ucraineană în competițiile europene. 

"Am revenit de două ori în ţară, nu am găsit ceea ce mă satisfăcea şi atunci am plecat unde am avut succes. Acasă e mai greu, acasă sunt prea multe interese secundare, prea mult egosim, ştiu foarte bine cum am pierdut campionate în România şi nu mai îmi doresc aşa ceva. Ca să mă vedeţi întors ar însemna să trăiesc 120 de ani", a mai spus în glumă Lucescu.

Mircea Lucescu are peste 50 de ani de activitate fotbalistică, după încheierea carierei de jucător el continuând ca antrenor. El se află la cârma campioanei Ucrainei, Șahtior Donețk, de 10 ani de zile, timp în care a cucerit titlul de opt ori, Cupa Ucrainei de cinci ori, Supercupa Ucrainei de şase ori şi ultima ediție a Cupei UEFA, în 2009, din 2010 competiția fiind redenumită în Liga Europa.

Cele mai citite

O femeie de 31 de ani a fost reținută pentru efectuarea repetată de intervenții chirurgicale estetice minim invazive

O femeie în vârstă de 31 de ani a fost reţinută pentru 24 de ore, urmând să fie prezentată magistraţilor cu propunere legală, pentru...

Guvernul ia noi măsuri privind sistemul electronic RO e-Factura

Guvernul ia joi noi măsuri privind sistemul electronic RO e-Factura, premierul Marcel Ciolacu anunţând că va fi prelungită cu două luni, până la 31...

Luis Rubiales, fostul președinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, ar putea ajunge la închisoare

Luis Rubiales, fostul preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, riscă să ajungă la închisoare din cauza problemelor ce continuă după finala Cupei Mondiale de...
Ultima oră
Pe aceeași temă