11.1 C
București
luni, 29 aprilie 2024
AcasăLifestyleLucescu este valoros, dar inaccesibil pentru Galatasaray. Ce spune șeful clubului turc

Lucescu este valoros, dar inaccesibil pentru Galatasaray. Ce spune șeful clubului turc

Galatasary își caută un nou antrenor, după ce Roberto Mancini a decis să renunțe la clubul turc. Cu toate că Mircea Lucescu era unul dintre favoriți la preluarea acestei funcții, președintele clubului tuc declară că deși este un antrenor valoros, românul ar fi greu de adus în Turcia.

Galatasaray a anunţat, miercuri, pe site-ul oficial, că tehnicianul italian Roberto Mancini a decis să nu mai continue în funcţia de antrenor principal al echipei din primul eşalon turc. Favoriţii pentru conducerea tehnică a echipei din Istanbul sunt Mircea Lucescu şi Mustafa Denizli, fost selecţioner al Turciei, potrivit presei din Turcia, citată de Mediafax. 

Președintele clubului tuc, Unal Aysal, crede însă că Lucescu este inaccesibil în acest moment pentru Galata. "Suntem întrebaţi frecvent de Lucescu. Are în continuare contract cu Şahtior Doneţk. Sigur că este un antrenor foarte bun, dar în actualele condiţii ar fi greu să îl aducem", a spus Aysal pentru Hurriyet.

Unal Aysal a precizat, în privinţa celei de-a doua variante vehiculate de presă, că Mustafa Denizli este un antrenor valoros, dar care nu se află în vederile clubului Galatasaray.

"Ne gândim să aducem un antrenor din şcoala germană sau din cea olandeză", a adăugat el.

Potrivit cotidianului Sabah, un oficial turc, organizator de evenimente, care se numără printre persoanele în care Mircea Lucescu ar avea cea mai mare încredere în Turcia, Surreya Ertugrul, a declarat la un post de radio că tehnicianul român nu va pleca de la Şahtior Doneţk. "Lucescu mi-a spus: «Eu nu plec de la Şahtior. Am muncit mult. Am adus echipa până aici. Cei de aici au mare încredere în mine, nu pot să las echipa şi să plec». A şi făcut planificarea pentru noul sezon. A organizat cantonamentele. Mi-a spus că indiferent ce oferte va primi nu va accepta", a afirmat Ertugrul.

Haberimport.com scrie în schimb că oficialii clubului Galatasaray au avut o primă discuţie cu Mircea Lucescu şi că tehnicianul va da un răspuns duminică.

Mircea Lucescu a antrenat echipa Galatasaray în perioada 2000-2002 şi din 2004 pregăteşte formaţia Şahtior Doneţk.

Cele mai citite

Poliția din SUA, din nou în centrul unui scandal. Un nou caz ,,George Floyd” s-a petrecut recent

Poliția americană este din nou în centrul unui scandal după ce a arestat pe 18 aprilie un bărbat de culoare. În timpul operațiunii din...

Un avion a aterizat forțat pe un teren agricol de pe raza localităţii Vurpăr

Duminică, un avion de dimensiuni reduse a fost nevoit să aterizeze forțat pe un teren agricol în zona localității Vurpăr. Deși situația a fost...

România are cea mai mare evaziune, dar nu sunt cele mai mici taxe, așa cum susține premierul

România are cea mai mare evaziune fiscală din Uniunea Europeană, potrivit datelor Eurostat, însă la capitolul cele mai mici taxe, suntem de departe statul...
Ultima oră
Pe aceeași temă