13.1 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăLifestyleLucian Sânmărtean, Steaua: ”Este un moment trist pentru fotbalul din România”

Lucian Sânmărtean, Steaua: ”Este un moment trist pentru fotbalul din România”

Lucian Sânmărtean consideră că ratarea calificării în primăvara din Liga Europa este un moment trist pentru fotbalul românesc, iar rezultatul cu Dinamo Kiev, scor 0-2, este unul frustrant.

"Este frustrant pentru că am avut o primă repriză destul de bună şi am avut câteva situaţii de a marca în a doua repriză. Dacă reuşeam să marcăm la faza cu Chipciu şi Tănase altfel era scorul. Când am auzit de golul marcat de Rio Ave a crescut presiunea pentru că eram conduşi cu 1-0. Am încercat să reintrăm în joc, dar din păcate nu am reuşit să marcăm. Este un moment trist pentru fotbalul românesc. Am avut o presiune foarte mare, a fost un joc strâns. Din păcate o echipă mare te taxează când te aştepţi mai puţin şi asta ne-a costat la final", a spus Sânmărtean, potrivit Digi Sport.

Formaţia Steaua Bucureşti a fost învinsă, joi seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (0-0), de echipa ucraineană Dinamo Kiev, şi a ratat calificarea în 16-imile de finală ale Ligii Europa, încheind grupa J pe locul 3. Golurile au fost marcate de Iarmolenko '71 şi Lens '90+4.

Mijlocaşul portughez al echipei Dinamo Kiev, Miguel Veloso, a declarat, joi seară, după victoria din meciul cu Steaua Bucureşti, scor 2-0, că a fost surprins să vadă că Arena Naţională din Capitală a fost aproape goală.

"A fost greu să învingem, Steaua avea nevoie de victorie. Pentru noi e un succes important, terminăm pe primul loc în grupă. Nu mi s-a părut că jucătorii Stelei au fost nervoşi. Au jucat bine, au avut ocazii multe, dar noi am avut noroc şi nu am primit gol. Am fost surprins să văd un stadion aproape gol. Sunt mulţumit că am avut şi noi un număr de fani care au venit să ne fie alături", a spus Veloso, potrivit  Dolce Sport.

Formaţia Steaua Bucureşti a fost învinsă, joi seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (0-0), de echipa ucraineană Dinamo Kiev, şi a ratat calificarea în 16-imile de finală ale Ligii Europa, încheind grupa J pe locul 3.

Golurile au fost marcate de Iarmolenko '71 şi Lens '90+4.

 

Cele mai citite

Lion Capital și Bursa Română de Mărfuri inventează motive pentru a nu plăti dividende. Acționarii societăților controlate de Bogdan Drăgoi și Gabriel Purice, nemulțumiți

Numeroși acționari ai Lion Capital, fosta SIF Banat-Crișana, sunt nemulțumiți că societatea condusă de fostul ministru de finanțe Bogdan Drăgoi nu plătește dividende. O...

PAOK-ul lui Răzvan Lucescu, eliminată din Conference League! Echipele calificate în semifinalele competiției

PAOK Salonic, echipă antrenată de românul Răzvan Lucescu, a ratat calificarea în semifinalele Conference League, după ce a fost învinsă de pe teren propriu...

Rătăciri din necunoaștere

Necunoașterea nu are doar efectul banal al nepriceperii. Îl are adesea și pe cel al opunerii la adevăruri ale vieții și la fapte. Perseverența...
Ultima oră
Pe aceeași temă