21.4 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăLifestyleLudogoreț continuă să uimească în Europa. Învinsă la limită de Real Madrid

Ludogoreț continuă să uimească în Europa. Învinsă la limită de Real Madrid

Ludogoreț Razgrad, campioana Bulgariei, a făcut din nou senzație în Liga Campionilor, după ce a depășit orice așteptări, fiind aproape de o remiză cu Real Madrid, campioana Europei. Bulgarii au pierdut cu 1-2 duelul cu galacticii, scor la care au fost învinși și de către Liverpool.

Moți și compania au crescut din nou în ochii fanilor, nu doar a celor din Bulgaria, după ce Real Madrid a scos doar 2-1 din duelul de pe stadionul din Sofia, în cadrul celei de a doua etape din faza grupelor. Cosmin Moți a fost din nou erou pentru echipa sa, el deviind cu capul o minge, trimisă din corner, direct către Marcelinho, care a profitat de ocazie și a marcat. Era primul gol al partidei (minutul 7) iar Ludogoreț o conducea, în mod uimitor, pe Real Madrid. 

Cu toate că Real a avut și alte replici, inclusiv un penalty ratat, galacticii au marcat doar un singur gol până la pauză, iar acela tot din penalty. Cristiano Ronaldo a căzut teatral în careu, faultat tot de Cosmin Moți, după care a înscris de la 11 metri golul egalizator. Scorul final a fost stabilit abia în minutul 77, când Real a marcat golul victoriei prin Benzema, servit excelent de către Marcelo.

Real și-ar fi putut majora avantajul în minutul 90+2, atunci când la capătul unui atac fulgerător al galacticilor Gareth Bale a trimis mingea cu boltă spre poarta bulgarilor. Stoyanov a scos chiar de sub transversală, iar scorul a rămas 1-2.

Ludogoreț a depășit orice așteptări, mai ales pe cele ale caselor de pariuri, care nu-i dădeau nicio șansă trupei lui Moți. Chiar dacă a pierdut Ludogoreț nu a fost departe de un rezultat de egalitate. În prima etapă bulgarii au pierdut cu mult ghinion meciul contra lui Liverpool, când toate cele trei goluri ale partidei au fost marcate în ultimele 10 minute.

Moți a fost lăudat după partidă chiar și de către galactici, românul fiind considerat un jucător care inspiră încredere și stabilitate în cadrul echipei. În timp ce Carlo Ancelotti a declarat că este mulțumit cu rezultatul, antrenorul bulgarilor, Vladislav Stoianov a declarat că îl "încearcă un sentiment de amărăciune".

După primele 2 etape Ludogoreț se află pe ultimul loc în grupă, însă are un golaveraj chiar mai bun decât FC Basel, a doua clasată. Bulgarii au doar 4 goluri primite și 2 marcate (însă niciun punct), în timp ce elvețienii au cu un gol mai mult primit dar și o victorie. Următorul meci al lui Ludogoreț va fi cel de acasă cu FC Basel, de pe 22 octombrie.

Vezi rezultatele complete din Liga Campionilor

Cele mai citite

Toți cei 45 de pasageri dintr-un autobuz și-au pierdut viața într-un accident în Africa de Sud

Aproape toţi pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, şi-au pierdut viaţa joi în Africa de Sud într-un accident rutier grav, după ce vehiculul în...

Nicolae Ciucă, la 20 de ani de la aderarea României la NATO: „Aceste două decenii au reprezentat cea mai bună perioadă din istoria noastră”

Preşedintele Senatului, liderul PNL Nicolae Ciucă, a evidenţiat, vineri, într-un mesaj transmis cu prilejul împlinirii a 20 de ani de la admiterea României în...

Mesajul premierului Marcel Ciolacu, la 20 de ani de la aderarea României la NATO

În cei 20 de ani de apartenenţă la NATO, România a devenit un pilon important şi şi-a consolidat poziţia în interiorul alianţei, respectându-şi angajamentele...
Ultima oră
Pe aceeași temă